Τροχοί & TIR

Star Automotive Service Centers: Πλήρεις καθετοποιημένες μονάδες οχημάτων Mercedes-Benz

Καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, φανοποιίας και βαφής για τα φορτηγά Actros, Atego, Arocs, Fuso Canter και Unimog, για τα λεωφορεία Mercedes-Benz και Setra και φυσικά για τα βαν Vito, Sprinter και Citan.
Δευτέρα 01/07/2024 - 13:59
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Ολοκληρωμένες, αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας προσφέρει σήμερα η Star Automotive Ελλάς στους ιδιοκτήτες των επαγγελματικών οχημάτων Mercedes-Benz χάρη στα δύο ιστορικά συνεργεία στο Κορωπί της Αττικής και στον Πεντάλοφο της Θεσσαλονίκης. 

Δύο μονάδες που μέσα από μια μακρά διαδρομή δεκαετιών και με βαθιά, διαχρονική προσήλωση στις ανθρώπινες αξίες απέκτησαν φήμη και κύρος ως σημεία εξυπηρέτησης Omniplus, το γνωστό brand για τις Aftersales υπηρεσίες των λεωφορείων Mercedes-Benz & Setra. Σήμερα τα ιδιόκτητα καταστήματα της Star Automotive Ελλάς έχουν λάβει Εξουσιοδότηση για την πλήρη γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων της Daimler Truck AG είτε είναι βαρέως τύπου φορτηγό, είτε ελαφρύ επαγγελματικό.

.

Πρόκειται για τα δύο πλήρως εξοπλισμένα ιδιόκτητα συνεργεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη τα οποία αναλαμβάνουν εργασίες συντήρησης, επισκευής αλλά και φανοποιίας εντός των μονάδων τους, για όλα τα επαγγελματικά οχήματα Mercedes-Benz & Fuso. Είναι δε τα μοναδικά πλήρως εξουσιοδοτημένα συνεργεία με ειδικό τμήμα για τη συντήρηση για όλα τα οχήματα καθώς και με ειδικό τμήμα για τη συντήρηση και επισκευή των ηλεκτρικών φορτηγών, όπως είναι το Fuso eCanter και το eActros.

Συγκεκριμένα, τα δύο συνεργεία καλύπτουν όλες τις υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, φανοποιίας και βαφής για τα φορτηγά Actros, Atego, Arocs, Fuso Canter και Unimog, για τα λεωφορεία Mercedes-Benz και Setra και φυσικά για τα βαν Vito, Sprinter και Citan.

Τα Service Centers της Star Automotive Ελλάς λειτουργούν βασισμένα στις αρχές της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της εξυπηρέτησης των πελατών. Διαθέτουν όλο τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, τα ειδικά διαγνωστικά εργαλεία, ένα πλούσιο στοκ γνήσιων ανταλλακτικών, αλλά πάνω απ’ όλα πλαισιώνονται από ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τεχνιτών, οι οποίοι έχουν λάβει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τη Mercedes-Benz και διαθέτουν μακρά εμπειρία στο service των συγκεκριμένων οχημάτων.

Ειδικά για τα λεωφορεία Mercedes-Benz και Setra, τα δύο συνεργεία αποτελούν εξουσιοδοτημένα σημεία εξυπηρέτησης BusPort για τις ειδικές υπηρεσίες OMNIplus, οι οποίες διασφαλίζουν τη λειτουργικότητα και τη μέγιστη απόδοση των λεωφορείων ή των mini bus.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι τα δύο συνεργεία εξυπηρετούν τους πελάτες και στις περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών ή ακινητοποιήσεων σε 24ωρη βάση με την αποστολή οχήματος επανδρωμένο με τεχνικούς και με τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Εδώ να προσθέσουμε ότι τα Service Centers της Star Automotive Ελλάς συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες που παρέχουν στους αυτοκινητιστές κάλυψη οδικής βοήθειας.

Κλείνοντας, θεωρούμε χρήσιμο να παραθέσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας των δύο μεγάλων συνεργείων της Star Automotive Ελλάς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προκειμένου να είναι διαθέσιμα στους ιδιοκτήτες και οδηγούς των επαγγελματικών αυτοκινήτων Mercedes-Benz και Setra.

Service Center Αθήνας: Αρχιμήδους 27, 194 42, Κορωπί Αττικής. Τηλεφωνικό κέντρο – Υποδοχή: 210 6687 000, email: ServiceCenter.Athens@starautomotive.gr

Service Center Θεσσαλονίκης: ΕΟ Θες/νίκης – Κιλκίς 15ο χλμ., 570 08, Πεντάλοφος. Τηλεφωνικό κέντρο – Υποδοχή: 2311 256900, email: ServiceCenter.Thessaloniki@starautomotive.gr

www.starautomotiveservicecenters.gr

.
PreviousNext