Τροχοί & TIR

Στη Βουλγαρία ο Σταϊκούρας για θέματα Μεταφορών

Συναντήσεις πραγματοποιεί από το πρωί σήμερα στη Θεσσαλονίκη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τις Διοικήσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), του Ορ
Δευτέρα 15/01/2024 - 11:33
Κοινοποίηση στα Social Media
Χρήστος Σταϊκούρας

Συναντήσεις πραγματοποιεί από το πρωί σήμερα στη Θεσσαλονίκη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών με τις Διοικήσεις του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) και της Εγνατίας Οδού Α.Ε.

Κατόπιν, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα αναχωρήσει για τη Σόφια, προκειμένου να συναντηθεί, στις 16:00, με τον Υπουργό Οικονομικών της Βουλγαρίας Assen Vassilev, όπου θα συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, που αφορούν ζητήματα συνδεσιμότητας των δύο χωρών.

Η επίσκεψη λαμβάνει χώρα σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, στην Αθήνα, μεταξύ του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και του Βούλγαρου ομόλογου του, Nikolay Denkov, με τη συμμετοχή μελών των Κυβερνήσεών τους.

Περισσότερα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη

Κατά τη συνάντηση που είχε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών με τη διοίκηση του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), στα γραφεία του Οργανισμού στη Θεσσαλονίκη διαπιστώθηκε η βελτίωση της επιχειρησιακής δυνατότητάς του, στο σύνολο του δικτύου του, με τη σταδιακή ενσωμάτωση των νέων οδηγών στα αστικά λεωφορεία της πόλης.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας:

«Οι νέοι οδηγοί που προσλαμβάνει ο ΟΑΣΘ, για πρώτη φορά από το 2011, έχουν ήδη αναλάβει υπηρεσία. Λεωφορεία καθηλωμένα στα αμαξοστάσια, λόγω έλλειψης προσωπικού, ξαναβγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Το αποτέλεσμα είναι να κυκλοφορούν περισσότερα από 300 λεωφορεία του ΟΑΣΘ, σήμερα, για πρώτη φορά μετά από δύο έτη».

PreviousNext