Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ανέλαβε την εισαγωγή και διανομή για όλη τη σειρά αγροτικών μηχανημάτων της Massey Ferguson στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Σαρακάκη θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και την υποστήριξη after-sales όλης της σειράς προϊόντων MF που περιλαμβάνει τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, εργαλεία διαχείρισης σανού & ζωοτροφών και εξοπλισμό διαχείρισης υλικών.

Η Massey Ferguson ετοιμάζει μία σημαντική προϊοντική επέλαση με παρουσιάσεις νέων προϊόντων. Επιπλέον, η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε μία σειρά υπηρεσιών υποστήριξης πελατών που έχουν ως στόχο την ευκολότερη απόκτηση και λειτουργία αγροτικού εξοπλισμού MF. Γνωστό και σαν «MF Services», αυτό το πακέτο προϊοντικών υπηρεσιών περιλαμβάνει χρηματοδότηση, επέκταση εγγυήσεων και τεχνική υποστήριξη, τηλεματική, γεωργικές τεχνολογίες ακριβείας και γνήσια ανταλλακτικά.

Η λειτουργία της Massey Ferguson πρόκειται να ενσωματωθεί στον Τομέα Επαγγελματικών Οχημάτων & Μηχανημάτων του Ομίλου υπό τη Διεύθυνση του Φίλιππου Μενάγια. Ο Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου, Γιάννης Παπαβασιλείου, θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και λειτουργία της επιχειρηματικής μονάδας Saracakis MF (Massey Ferguson) στην Ελλάδα.

Μία σειρά μηχανημάτων της Massey Ferguson θα εκτίθεται στο περίπτερο του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη Διεθνή Έκθεση Agrotica 2018 για γεωργικά μηχανήματα, εξοπλισμό και προμηθευτές, που διοργανώνεται από τη ΔΕΘ Helexpo στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης από 1 έως 4 Φεβρουαρίου 2018.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Σαρακάκη, Γιώργος Παππάς, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αναλαμβάνουμε τη διανομή προϊόντων της αναγνωρισμένης μάρκας Massey Ferguson που είναι διάσημη και ευυπόληπτη στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τους πελάτες, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία σε επίπεδο προϊόντων αλλά και υπηρεσιών. Η δημιουργικότητα και η καινοτομία είναι βασικοί μοχλοί στον τρόπο λειτουργίας μας. Με αυτή τη φιλοσοφία στοχεύουμε στη διασφάλιση της υγιούς ανάπτυξης και κερδοφορίας για τον Όμιλο Σαρακάκη, προσφέροντας παράλληλα ένα εργασιακό περιβάλλον που εμπνέει τους εργαζόμενους. Η νέα συνεργασία με τη Massey Ferguson μας  επιτρέπει να παρέχουμε στους πελάτες μας μία μάρκα ποιότητας με τα υψηλότερα πρότυπα, η οποία προσφέρει στην εταιρεία μας μία συναρπαστική συνεργασία και επιχειρηματική ευκαιρία.».