Τροχοί & TIR

Συνέχεια ταλαιπωρίας στο 20ό χιλιόμετρο (Ελευσίνα) της Αθηνών-Κορίνθου. Έργα και στη Θηβών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών του έργου «Διασύνδεση του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της νήσου Κρήτης».
Πέμπτη 08/08/2024 - 14:16
Κοινοποίηση στα Social Media
Ελευσίνα Νέα Πέραμος Πινακίδες Εθνική Οδό

Μετά τα μποτιλιαρίσματα διαρκείας στο ύψος της Χαλυβουργικής, η ταλαιπωρία των οδηγών θα συνεχιστεί λίγο μετά, στο 20ό χιλιόμετρο της Αθηνών-Κορίνθου στην Ελευσίνα λόγω εκτέλεσης εργασιών που δεν αφορούν τον αυτοκινητόδρομο.


Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου εντός διοικητικών ορίων του δήμου Ελευσίνας Αττικής, από 20+200 χ/θ έως 18+500 χ/θ κατά το χρονικό διάστημα από 17-08-2024 έως 30-09-2024 καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών του έργου «Διασύνδεση του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας της νήσου Κρήτης».


Οι εργασίες θα εξελιχθούν σε φάσεις και περιλαμβάνουν την κατάληψη λωρίδων κυκλοφορίας με τα οχήματα να περιορίζονται στο εκάστοτε υπόλοιπο μέρος του οδοστρώματος σε μια περιοχή όπου ο κυκλοφοριακός φόρτος είναι τεράστιος και σε καθημερινή βάση. 


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θηβών


Στο μεταξύ, με άλλη απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής αποφασίστηκε η τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της δεξιάς λωρίδας της Λεωφ. Θηβών, στο ύψος των αριθμών 277-279, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πέτρου Ράλλη, περιοχής Δήμου Αιγάλεω, στις 9 και 10 Αυγούστου καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου οπτικών ινών.
Στη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

 

PreviousNext