Τροχοί & TIR

Συνεργασία Knorr-Bremse με FAW

Η Knorr-Bremse υπέγραψε πρόσφατα το πλαίσιο μιας στρατηγικής συνεργασίας με την κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία FAW Jiefang Automotive Company. Οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να δουλέψουν από κοινού πάνω
Δευτέρα 19/02/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Knorr-Bremse υπέγραψε πρόσφατα το πλαίσιο μιας στρατηγικής συνεργασίας με την κινέζικη αυτοκινητοβιομηχανία FAW Jiefang Automotive Company.

Οι δύο εταιρείες σχεδιάζουν να δουλέψουν από κοινού πάνω στα συστήματα πέδησης των επαγγελματικών οχημάτων, στα προϊόντα ΑΜΤ, στα συστήματα διεύθυνσης και στις τεχνολογίες «έξυπνης» οδήγησης. Αμφότεροι οι συμβαλλόμενοι επιθυμούν να ενισχύσουν τη συνεργασία τους στην έρευνα και εξέλιξη νέων μοντέλων, στο μάρκετινγκ και στην ανταλλαγή πληροφοριών.

Η Knorr-Bremse ιδρύθηκε το 1905 και αποτελεί σήμερα μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στα συστήματα φρένων, αλλά και στην προμήθεια μιας σειράς συστημάτων σε τρένα και επαγγελματικά οχήματα. Δραστηριοποιείται σε 30 χώρες, διαθέτει προσωπικό περίπου 28.000 ατόμων και το 2017 έκανε τζίρο πάνω από 6 δις ευρώ. Η FAW Jiefang Automotive Co. Ltd. ιδρύθηκε το 1953 στη Τσανγκτσούν της Κίνας και αποτελεί σήμερα μέλος του ομίλου FAW Group Corporation. Απασχολεί 21.000 εργαζόμενους και το 2017 πούλησε περίπου 265.000 οχήματα, παίρνοντας ένα μερίδιο της αγοράς της τάξης του 19,7%.

PreviousNext