Τροχοί & TIR

Συστήματα WABCO για Tata και Sinotruck

Η Tata Motors γίνεται η πρώτη ινδική εταιρεία που εξοπλίζει τα μεσαία και βαριά φορτηγά της (σειρές PRIMA και SIGNA) με σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας. Για το λόγο αυ
Παρασκευή 20/04/2018 - 20:05
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Tata Motors γίνεται η πρώτη ινδική εταιρεία που εξοπλίζει τα μεσαία και βαριά φορτηγά της (σειρές PRIMA και SIGNA) με σύστημα αποφυγής σύγκρουσης και προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας.

Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με την WABCO India, της οποίας τα συστήματα «OnGuardASSIST» και «OnLaneALERT», έχουν προσαρμοστεί στα οδικά δεδομένα της ασιατικής χώρας. Η Tata ονομάζει «Advanced Driver Assistance Systems» (ADAS) τα επικουρικά προς τον οδηγό συστήματα που προσφέρει, με βάση τις τεχνολογίες της WABCO. Πρόκειται για μια δέσμη συστημάτων που χρησιμοποιούν κάμερες και ραντάρ. Πέραν των προαναφερθέντων «Collision Mitigation System» (CMS) και «Lane Departure Warning System» (LDWS), περιλαμβάνει και τα συστήματα «Electronic Stability Control» (ESC), «Automatic Traction Control» (ATC) και «Hill Start Aid» (HSA).

Παράλληλα, η WABCO Holdings Inc. επεκτείνει τη συνεργασία της με την κινέζικη εταιρεία κατασκευής βαρέων φορτηγών, Sinotruk (Hong Kong) Limited. Η εν λόγω συμφωνία αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της Sinotruk να βελτιώσει τη θέση της τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά. Η νέα στρατηγική συμφωνία που ξεκίνησε το 1983, προβλέπει τον εξοπλισμό των μοντέλων της κινέζικης μάρκας με μια σειρά τεχνολογιών της WABCO, που περιλαμβάνουν τα συστήματα «Advanced Driver Assistance Systems» (ADAS), «Automated Manual Transmission» (AMT), «Electronic Braking Systems» (EBS) και «Electronically Controlled Air Suspension Systems» (ECAS).

PreviousNext