Τροχοί & TIR

Τους μετέφεραν με Δ.Χ. Λεωφορείο

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας, οι οποίοι μετέφεραν με Δ.Χ. Λεωφορείο 11 παράτυπους μετανάστες, σε δύο από τους οποίους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείο
Δευτέρα 21/12/2020 - 16:40
Κοινοποίηση στα Social Media

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί σε περιοχή της Φλώρινας, οι οποίοι μετέφεραν με Δ.Χ. Λεωφορείο 11 παράτυπους μετανάστες, σε δύο από τους οποίους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, στις 20/12/20 από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής εντοπίστηκε σε περιοχή της Φλώρινας Δ.Χ. Λεωφορείο, με οδηγό τον 30χρονο και συνοδηγό τον 29χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν παράνομα από κοινού, έναντι χρηματικής αμοιβής, έντεκα (11) αλλοδαπούς, ηλικίας από 17 έως 42 ετών, οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι σε βάρος ενός μεταφερόμενου εκκρεμούσε καταδικαστκή απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης, με ποινή φυλάκισης 63 μηνών για διακίνηση μη νόμιμων μεταναστών, ενώ σε βάρος έτερου μεταφερόμενου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φθιώτιδας, με ποινή φυλάκισης 3 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών.

Συνολικά κατασχέθηκαν το Δ.Χ. Λεωφορείο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, τα χρηματικά ποσά των 3.145 ευρώ και 24.900 Λεκ Αλβανίας, δύο (2) κινητά τηλεφώνα, κατάσταση επιβατών και μπλοκ αποδείξεων.

PreviousNext