Τροχοί & TIR

Τρέιλερ: Ηγετικό προβάδισμα της Schmitz στην Ελλάδα. Οι ταξινομήσεις Α' εξαμήνου 2024

Δείτε τον πίνακα με τις ταξινομήσεις των τρέιλερ κατά μάρκα.
Παρασκευή 19/07/2024 - 14:26
Κοινοποίηση στα Social Media
.

Στις 115 μονάδες ανήλθαν οι ταξινομήσεις των καινούργιων τρέιλερ -συρόμενων και επικαθήμενων- κατά το πρώτο εξάμηνο στην Ελλάδα, σημειώνοντας μια αύξηση 14% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Η Schmitz Cargobull είναι ο ηγέτης της αγοράς κατέχοντας μερίδιο αγοράς 40% ή 46 μονάδες και σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες του troxoikaitir.gr οι πωλήσεις της γερμανικής μάρκας αναμένεται να αυξηθούν κατά το β’ εξάμηνο του έτους, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει σημαντικές παραγγελίες κυρίως για ψυκτικούς θαλάμους.

Στη δεύτερη θέση των ταξινομήσεων με 13 μονάδες εμφανίζεται η ιταλική O.ME.P.S. κατασκευαστής σιλοφόρων τρέιλερ με ανατροπή και σιλό για μονά φορτηγά 3-4 αξόνων, η οποία στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από τη γνωστή βορειοελλαδίτικη εταιρεία Βάιος Τσιαδήμος και Χρήστος Στεφανίδης. Τα τρέιλερ-σιλό παραδόθηκαν σε μεγάλη εταιρεία παραγωγής και διάθεσης τσιμέντου.

Στην τρίτη θέση, βλέπουμε τη Berger Ecotrail με 11 ταξινομήσεις, με τις περισσότερες από αυτές να αφορούν παραγγελία που ο αντιπρόσωπος της Berger στην Ελλάδα (Atlantic Transport – Πιτσάκης) έλαβε από γνωστή εταιρεία εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών.

Η Lamberet ταξινόμησε 8 μονάδες και βρίσκεται στην 4η θέση μπροστά από την Krone (6 μονάδες), ενώ η Chereau ταξινόμησε 3 μόνο θαλάμους.

Στον πίνακα που ακολουθεί, δείτε κατά μάρκα τις ταξινομήσεις των τρέιλερ α’ εξαμήνου στην Ελλάδα.

.
PreviousNext