Τροχοί & TIR

Τροχογραφεία και άνετα

Μετά τα τροχόσπιτα που για δεκαετίες κυκλοφορούν σε εκατοντάδες παραλλαγές, σειρά έχουν τώρα τα τροχογραφεία που έρχονται να καλύψουν επιχειρηματικές δραστηριότητες σε διαφορετικά σημεία από εκείνα
Παρασκευή 16/12/2022 - 13:18
Κοινοποίηση στα Social Media

Μετά τα τροχόσπιτα που για δεκαετίες κυκλοφορούν σε εκατοντάδες παραλλαγές, σειρά έχουν τώρα τα τροχογραφεία που έρχονται να καλύψουν επιχειρηματικές δραστηριότητες σε διαφορετικά σημεία από εκείνα της έδρας της εταιρείας.

Πρωταγωνιστής της νέας αυτής εφαρμογής είναι η γνωστή μας FUSO (ανήκει στον όμιλο Daimler), η οποία πρόσφατα παρουσίασε το μοντέλο FUSO NOMADPro ένα αυτοκινούμενο γραφείο υψηλής αισθητικής και λειτουργικό. Η όλη υπερκατασκευή βασίζεται πάνω στο σασί ενός Fuso Canter με αμάξωμα ειδικής κατασκευής, με κυριότερο στοιχείο ότι η μια πλευρά μαζί με την οροφή είναι ένα πτυσσόμενο σύνολο το οποίο ανοίγει προς τα πάνω ή μένει κλειστό ανάλογα με τον καιρό και το είδος χρήσης του γραφείου. Όταν είναι κλειστό, δύο παράθυρα με συρόμενα τζάμια επιτρέπουν να εισέρχεται το φως και ο αέρας στο εσωτερικό του γραφείου.

Πάντως, ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι το τροχογραφείο προσφέρεται και ως εναλλακτική λύση για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε χώρο εκτός πόλης, κοντά στην ύπαιθρο και στη φύση, καθώς τα σύγχρονα συστήματα (internet κ.λπ.) επιτρέπουν την εξ αποστάσεως εργασία.

PreviousNext