Τροχοί & TIR

΄Εκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων Τεχνολογίας Μεταφορών & Logistics

Αθήνα, Μάιος 2014, εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας Σε μια περίοδο που όλοι οι εισαγωγείς και αντιπρόσωποι θα διαθέτουν μια πλήρη γκάμα εντελώς νέων μοντέλων, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων και των σύγχρονων προϊόντων που απευθύνονται στον ευρύτερο Κλάδο των Μεταφορών και των Logistics. Ένα τετραήμερο, από 15 μέχρι 18 Μαΐου (Πέμπτη – Κυριακή) 2014, στο ανακαινισμένο εκθεσιακό κέντρο MEC στη Λ. Λαυρίου, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν συγκεντρωμένα, κάτω από την ίδια στέγη, τα κορυφαία μοντέλα των επαγγελματικών αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων όλων των κατηγοριών από 2 μέχρι 42 τόνους, τα οποία καλύπτουν το σύνολο των μεταφορικών εφαρμογών, εμπορευματικών και επιβατικών. Εξίσου εντυπωσιακή συμμετοχή αναμένεται και στον τομέα των τρέιλερ με τα κυριότερα σύγχρονα ρυμουλκούμενα και επικαθήμενα οχήματα, καθώς και η παρουσία δεκάδων άλλων προϊόντων, όπως ανταλλακτικά, εξαρτήματα, καθίσματα, λιπαντικά, αξεσουάρ, κ.λ.π. Προϊόντα Τεχνολογίας και Εξοπλισμοί Μεταφορικών Επιχειρήσεων & εταιρειών Logistics Θα παρουσιαστούν επίσης εξοπλισμοί μεταφορικών επιχειρήσεων και εταιρειών Logistics, όπως γερανοί, ψυκτικοί θάλαμοι, καταγραφικά θερμοκρασιών, συστήματα διαχείρισης στόλων και τηλεματικής, ανυψωτικά παλετοφόρα, κυλιόμενες σκάλες μετακόμισης, υδραυλικές πόρτες φορτηγών, ράμπες πρόσβασης, εξοπλισμοί αποθηκών, κοντέινερς. Μεγάλη εξάλλου, αναμένεται να είναι η συμμετοχή στην έκθεση των εταιρειών παροχής υπηρεσιών και εκπαίδευσης, όπως σχολές ΣΕΚΑΜ και ΠΕΙ, Ι.ΚΤΕΟ, εξειδικευμένα συνεργεία, εταιρείες εγκρίσεων και πιστοποιήσεων, χρηματοδοτήσεων, ασφάλισης μεταφορών και οχημάτων κ.α. Η έκθεση απευθύνεται στο σύνολο των απασχολουμένων στον ευρύτερο τομέα των Μεταφορών και των Logistics, στους αυτοκινητιστές, στους ιδιοκτήτες φορτηγών, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους υπευθύνους των επιχειρήσεων με στόλους φορτηγών ή λεωφορείων, στους λεωφορειούχους των ΚΤΕΛ, στις τουριστικές επιχειρήσεις με ιδιόκτητα λεωφορεία κ.α. Οργανωτής της έκθεσης είναι η εταιρεία «Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ» με πολυετή εμπειρία στο χώρο και με την υποστήριξη έγκριτων φορέων και μέσων ενημέρωσης. Αναλυτικότερη παρουσίαση της ΄Εκθεσης, καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων, θα ακολουθήσει σύντομα. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 210 3620 841, 210 3609 848 ή στο e-mail: info@agrimanaki.com
από Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ | Τετάρτη 02/10/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Αθήνα, Μάιος 2014,

εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας

Σε μια περίοδο που όλοι οι εισαγωγείς και αντιπρόσωποι θα διαθέτουν μια πλήρη γκάμα εντελώς νέων μοντέλων, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα η Έκθεση Επαγγελματικών Αυτοκινήτων και των σύγχρονων προϊόντων που απευθύνονται στον ευρύτερο Κλάδο των Μεταφορών και των Logistics. Ένα τετραήμερο, από 15 μέχρι 18 Μαΐου (Πέμπτη – Κυριακή) 2014, στο ανακαινισμένο εκθεσιακό κέντρο MEC στη Λ. Λαυρίου, οι επαγγελματίες επισκέπτες θα μπορούν να θαυμάσουν συγκεντρωμένα, κάτω από την ίδια στέγη, τα κορυφαία μοντέλα των επαγγελματικών αυτοκινήτων, φορτηγών και λεωφορείων όλων των κατηγοριών από 2 μέχρι 42 τόνους, τα οποία καλύπτουν το σύνολο των μεταφορικών εφαρμογών, εμπορευματικών και επιβατικών. Εξίσου εντυπωσιακή συμμετοχή αναμένεται και στον τομέα των τρέιλερ με τα κυριότερα σύγχρονα ρυμουλκούμενα και επικαθήμενα οχήματα, καθώς και η παρουσία δεκάδων άλλων προϊόντων, όπως ανταλλακτικά, εξαρτήματα, καθίσματα, λιπαντικά, αξεσουάρ, κ.λ.π.

Προϊόντα Τεχνολογίας και Εξοπλισμοί

Μεταφορικών Επιχειρήσεων & εταιρειών Logistics

Θα παρουσιαστούν επίσης εξοπλισμοί μεταφορικών επιχειρήσεων και εταιρειών Logistics, όπως γερανοί, ψυκτικοί θάλαμοι, καταγραφικά θερμοκρασιών, συστήματα διαχείρισης στόλων και τηλεματικής, ανυψωτικά παλετοφόρα, κυλιόμενες σκάλες μετακόμισης, υδραυλικές πόρτες φορτηγών, ράμπες πρόσβασης, εξοπλισμοί αποθηκών, κοντέινερς. Μεγάλη εξάλλου, αναμένεται να είναι η συμμετοχή στην έκθεση των εταιρειών παροχής υπηρεσιών και εκπαίδευσης, όπως σχολές ΣΕΚΑΜ και ΠΕΙ, Ι.ΚΤΕΟ, εξειδικευμένα συνεργεία, εταιρείες εγκρίσεων και πιστοποιήσεων, χρηματοδοτήσεων, ασφάλισης μεταφορών και οχημάτων κ.α. Η έκθεση απευθύνεται στο σύνολο των απασχολουμένων στον ευρύτερο τομέα των Μεταφορών και των Logistics, στους αυτοκινητιστές, στους ιδιοκτήτες φορτηγών, στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους υπευθύνους των επιχειρήσεων με στόλους φορτηγών ή λεωφορείων, στους λεωφορειούχους των ΚΤΕΛ, στις τουριστικές επιχειρήσεις με ιδιόκτητα λεωφορεία κ.α. Οργανωτής της έκθεσης είναι η εταιρεία «Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ» με πολυετή εμπειρία στο χώρο και με την υποστήριξη έγκριτων φορέων και μέσων ενημέρωσης. Αναλυτικότερη παρουσίαση της ΄Εκθεσης, καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων, θα ακολουθήσει σύντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα

210 3620 841, 210 3609 848 ή στο e-mail: info@agrimanaki.com

Στο ίδιο τεύχος #306

PreviousNext