Τροχοί & TIR

Vialider: Το κορυφαίο δίκτυο ελαστικών επαγγελματικών οχημάτων από τη Michelin

H Michelin, ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών οχημάτων παγκοσμίως, έχει ξεχωρίσει από το 2018 τα ποιοτικότερα καταστήματα ελαστικών στην ελληνική αγορά δημιουργώντας το δίκτυο ViaLide
Παρασκευή 12/11/2021 - 20:15
Κοινοποίηση στα Social Media

H Michelin, ως ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών οχημάτων παγκοσμίως, έχει ξεχωρίσει από το 2018 τα ποιοτικότερα καταστήματα ελαστικών στην ελληνική αγορά δημιουργώντας το δίκτυο ViaLider. Το δίκτυο καταστημάτων πώλησης και τοποθέτησης ελαστικών, αποτελείται από 40 Σημεία Πώλησης σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 19 δραστηριοποιούνται στα ελαστικά για φορτηγά οχήματα & λεωφορεία.

 

Τι είναι το δίκτυο ViaLider

 

Το δίκτυο ViaLider ξεκίνησε στην Ισπανία το 1996 όταν η Michelin Ισπανίας δημιούργησε ένα δίκτυο με τα καλύτερα καταστήματα ελαστικών στην Ισπανική αγορά και γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, συνεχίζει τη δραστηριότητά του έως σήμερα. Στην Ελλάδα, συγκεντρώνει τους ειδικούς των ελαστικών, με κοινή αποστολή να προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες οδηγούς φορτηγών, λεωφορείων & ελαφρών φορτηγών.

To Vialider αποτελεί το πιστοποιημένο δίκτυο καταστημάτων της Michelin

 

Στα 19 σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider για φορτηγά οχήματα & λεωφορεία, που καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, εξειδικευμένοι επαγγελματίες ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες σας, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Στα καταστήματα, μπορείτε να επιλέξετε ποιοτικά προϊόντα από όλες τις γκάμες, ενώ σας παρέχονται εξαιρετικές υπηρεσίες και λεπτομερής ενημέρωση για την κατάσταση του οχήματός σας, λαμβάνοντας παράλληλα πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν.

Στα σημεία εξυπηρέτησης του νέου δικτύου Vialider, μπορείτε να συμβουλευτείτε ειδικούς με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία, ενώ το όχημά σας βρίσκεται στα καλύτερα χέρια.

Τα μέλη του δικτύου ViaLider, αποτελούν μία εκλεκτή ομάδα μεταπωλητών ελαστικών σε όλη τη χώρα, που μοιράζεται κοινές αξίες όπως η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, ο επαγγελματισμός, οι ποιοτικές υπηρεσίες και απόλυτη διαφάνεια.

Τι ξεχωρίζει τα πιστοποιημένα από τη Michelin καταστήματα ViaLider

 

Τα καταστήματα ViaLider ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σημεία πώλησης ελαστικών με ορισμένα σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Αρχικά, όλα τα καταστήματα ViaLider έχουν λάβει πιστοποίηση από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποιήσεων TUV Austria Hellas ως προς την τεχνική τους κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και τη διαφάνειά τους απέναντι στον καταναλωτή και είναι πιστοποιημένα από τη Michelin ως προς την τήρηση αυστηρών ποιοτικών πρότυπων με βάση τα οποία θεωρεί ο όμιλος Michelin ότι πρέπει να λειτουργεί ένα σημείο πώλησης ελαστικών.

Επίσης το 2019 το δίκτυο ViaLider βραβεύτηκε με το Responsible Business Award καθώς ενθάρρυνε τη συνεργασία μεταξύ μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Michelin προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα σημεία εξυπηρέτησης του ViaLider, με συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση πάνω στις νεότερες τεχνικές πωλήσεων και εξυπηρέτησης πελατών, με σκοπό να ενισχύσει την προστιθέμενη αξία που απολαμβάνουν οι καταναλωτές.

Τέλος, το δίκτυο Vialider, θα σας προσφέρει παράλληλα, και τους μηχανικούς ελέγχους που μπορεί να χρειάζεται το όχημά σας, όπως έλεγχος φρένων, έλεγχος αναρτήσεων, έλεγχος πιέσεων ελαστικών και έλεγχος λιπαντικών και φίλτρων.

Τα παραπάνω σας εγγυώνται ότι θα λάβετε την κορυφαία εξυπηρέτηση, αξιόπιστα και με επαγγελματισμό, απολαμβάνοντας παράλληλα την υψηλότερου επιπέδου εξυπηρέτηση που μπορεί να λάβει ένας καταναλωτής σε ένα κατάστημα πώλησης ελαστικών.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε τα καταστήματα ελαστικών ViaLider που εξειδικεύονται στην παροχή των υψηλού επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών τους για  φορτηγά οχήματα & λεωφορεία:

PreviousNext