Βασισμένο πάνω στο ηλεκτρικό Nissan e-NV200 είναι το καινούριο επαγγελματικό Townstar, το οποίο αποκαλύπτει τώρα η Nissan διευρύνοντας τις επιλογές των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που μεταβαίνουν στην ηλεκτροκίνηση.

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του Townstar φιλοδοξεί να προσφέρει μια αποτελεσματική, βιώσιμη λύση κινητικότητας χάρη στην προσθήκη πολλών νέων τεχνολογιών και κυρίως λόγω της ενισχυμένης μπαταρίας με χωρητικότητα 44 kWh που δίνει εμβέλεια 285 χιλιομέτρων, όπως αναφέρει ο κατασκευαστής (εκκρεμεί η Έγκριση Τύπου).

Εκδόσεις και Επιλογές

Το καινούριο Townstar διαθέτει δύο κινητήριες εκδόσεις σε διαμόρφωση van και combi (επιβατικό) για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών. Η έκδοση με τον 1,3 λίτρων κινητήρα βενζίνης είναι πλήρως συμβατή με τους τελευταίους κανονισμούς εκπομπών ρύπων Euro 6d-Full και αποδίδει 130 ίππους και 240 Nm ροπής, προσφέροντας ταυτόχρονα ισχύ και απόδοση.

Από την άλλη πλευρά, βασισμένο στην τεχνογνωσία της Nissan στα ηλεκτρικά LCVs, το ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό Townstar συνδυάζει έξυπνη διαχείριση ενέργειας και αποτελεσματική θερμική ψύξη μπαταρίας σε ένα βελτιστοποιημένο πακέτο, που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών ασφάλειας και προηγμένα χαρακτηριστικά υποστήριξης οδηγού, όπως το Side Wind Assist και το Trailer Sway Assist.

nissan townstar electric

 

Επιπλέον, το έξυπνο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με ανίχνευση και υποβοήθηση πεζών και ποδηλατών, καθώς και η hands-free στάθμευση και το έξυπνο cruise control θέτουν το Townstar στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας αιχμής, αν μάλιστα προσθέσουμε και το Around View Monitor (AVM), το οποίο εμφανίζει μια επισκόπηση 360 μοιρών της περιοχής γύρω από το όχημα, παρέχοντας στους οδηγούς απόλυτη ηρεμία κατά τη στάθμευση στα δύσκολα σημεία της πόλης.

Οι οδηγοί του αμιγώς ηλεκτρικού Townstar θα απολαύσουν και το καινοτόμο προηγμένο σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT. Υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες που κινούνται στον αυτοκινητόδρομο, αυτή η λειτουργία επιτρέπει στο όχημα να επιβραδύνει αυτόματα μέχρι την πλήρη στάση και να επιταχύνει ακολουθώντας το προπορευόμενο όχημα, καθώς και να το κρατήσει στο κέντρο της λωρίδας, ακόμη και σε μια μικρή στροφή.

Γνωρίστε το νέο μοντέλο της Nissan στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί στα περίπτερα .