Τροχοί & TIR

Vito Van 109 CDI Compact από €21.645

Η μεγάλη είδηση με το πρόσφατο λανσάρισμα του νέου Mercedes-Benz Vito είναι η διάθεση του van και σε προσθιοκίνητες εκδόσεις, καθώς τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς ήταν είτε πισωκίνητα είτε 4x4. Το ν
Παρασκευή 12/02/2016 - 19:43
Κοινοποίηση στα Social Media

Η μεγάλη είδηση με το πρόσφατο λανσάρισμα του νέου Mercedes-Benz Vito είναι η διάθεση του van και σε προσθιοκίνητες εκδόσεις, καθώς τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς ήταν είτε πισωκίνητα είτε 4x4. Το νέο ελαφρύ επαγγελματικό όχημα από τον μεγαλύτερο κατασκευαστή επαγγελματικών οχημάτων παγκοσμίως προσφέρει πολυμορφικότητα και άνεση υψηλού επιπέδου, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την γνωστή ποιότητα κατασκευής και συναρμογής της Mercedes-Benz. Με μικτή κατανάλωση καυσίμου που ξεκινά από 5,7 λίτρα ανά 100 χλμ., λειτουργεί πιο οικονομικά από ποτέ συμβάλλοντας στη σημαντική αύξησης της αποδοτικότητας. Επιπλέον, το Vito, φέρει στον βασικό του εξοπλισμό πολυάριθμα καινοτόμα συστήματα υποβοήθησης και ενεργητικής ασφάλειας, όπως το σύστημα ATTENTION ASSIST και το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων.

Με την κίνηση λοιπόν, να μεταδίδεται στους μπροστινούς ή πίσω τροχούς ή με τετρακίνηση, το νέο Vito καλύπτει πληθώρα μεταφορικών εφαρμογών.Ταυτόχρονα, το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz, με υπηρεσίες ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες των επαγγελματιών, εξασφαλίζει τη διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας και της αξιοπιστίας του οχήματος. Με τους κινητήρες χαμηλής κατανάλωσης και το "πακέτο" αποδοτικότητας BlueEFFICIENCY, το Vito επιτυγχάνει εξαιρετικές τιμές εκπομπών ρύπων, και είναι ιδιαίτερα ολιγαρκές σε καύσιμο. Επίσης, χάρη σε ένα συνδυασμό τεχνικών βελτιώσεων, η κατανάλωση είναι μειωμένη κατά μέσο όρο έως και 20 %.

Αυξημένα Στοιχεία Εκμετάλλευσης

Τα διαστήματα μεταξύ των προγραμματισμένων σέρβις απέχουν τώρα μεταξύ τους έως 40.000 χιλιόμετρα.Έως 120 κιλά περισσότερο ωφέλιμο φορτίο συγκριτικά με την προηγούμενη γενιά είναι το όφελος της νέας γκάμας, και το μήκος του χώρου φόρτωσης φτάνει τα m3. Με μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 1.369 κιλά, το νέο Vito κατέχει μία από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία των οχημάτων 3,2 τόνων μικτού. Επιπλέον, με τρία μήκη οχήματος, δύο μεταξόνια, σύστημα ευέλικτης ασφάλισης φορτίου και πρακτικά διαχωριστικά τοιχώματα, προσφέρει εξατομικευμένες και εξειδικευμένες λύσεις για πολλές μεταφορικές ανάγκες. Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαμορφώσεις συστημάτων μετάδοσης της κίνησης - κίνηση στους μπροστινούς,πίσω τροχούς ή τετρακίνηση – το Vito είναι το πρώτο ελαφρύ επαγγελματικό στην κατηγορία του που διατίθεται και με τις τρεις αυτές επιλογές.

Κορυφαία μηχανικά μέρη, πολλές διαμορφώσεις

Όποιο σύστημα κίνησης και αν επιλέξει ο επαγγελματίας – χάρη στην άνετη ρύθμιση της ανεξάρτητης ανάρτησης και τό εύχρηστο χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή το προαιρετικό αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων 7G-TRONIC, το Vito μεταφέρει, ανεξαρτήτως χρήσης και διαδρομής και τα πιο δύσκολα φορτία.«Θαύμα» οικονομίας: κατανάλωση από 5,7 l στα 100 km. Οι εκδόσεις αμαξώματος/μεταξονίου είναι τρεις: Vito Van Compact, Vito Van Long και Vito Van Extra Long. Το νέο Vito Van 109 CDI Compact με τον πολύ αποδοτικό 1.600άρη τουρμποντίζελ, εκκινεί από τις 21.645 Ευρώ (χωρίς ΦΠΑ, με όφελος απόσυρσης).

PreviousNext