Τροχοί & TIR

Ξεκίνησε η παράδοση καρτών ευφυών ταχογράφων

Η εταιρεία Inform Λύκος, η οποία είχε αναλάβει την παραγωγή των καρτών ευφυών ταχογράφων, ξεκίνησε την παράδοσή τους προς το υπ. Μεταφορών, το οποίο με τη σειρά του θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενου
Παρασκευή 13/11/2020 - 13:18
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εταιρεία Inform Λύκος, η οποία είχε αναλάβει την παραγωγή των καρτών ευφυών ταχογράφων, ξεκίνησε την παράδοσή τους προς το υπ. Μεταφορών, το οποίο με τη σειρά του θα ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την παραλαβή τους.

Όλες οι κάρτες (οδηγών, ιδιοκτήτη, συνεργείου, αστυνομίας) αναμένεται να παραδοθούν στο υπ. Μεταφορών μέχρι τις 20 του μήνα ή και νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται πως η παραγωγή των καρτών από την Inform Λύκος θα ξεκινούσε στα μέσα του Σεπτέμβρη, αλλά ζήτησε και έλαβε παράταση 40 ημερών, εξαιτίας της αδυναμίας να ανταποκριθούν οι διεθνείς οργανισμοί, οι οποίοι είναι αρμόδιοι για την έκδοση ευρωπαϊκών πιστοποιητικών και την εκτέλεση των πιστοποιήσεων, ώστε να λειτουργήσει η ανάδοχος εταιρεία ως MSCA και ως CP, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σχετικής νομοθεσίας.

Προγενέστερα, είχαμε το ατυχές συμβάν της ανάθεσης παραγωγής των καρτών σε πολωνική εταιρεία, η οποία αντί να τοποθετήσει το ελληνικό πρόσημο GR, άφησε το πολωνικό PL, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των αυτοκινητιστών.

PreviousNext