Τροχοί & TIR

Υδροφόρο τριών χρήσεων

Η ERGOTRAK, εταιρεία του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέδωσε ένα νέο Υδροφόρο Όχημα στον Δήμο Χαλκηδόνος, χωρητικότητας περίπου 10.000lt με αντλία χαμηλής και υψηλής πίεσης. Το όχημα καλύπτει καθημερινές αν
Τρίτη 06/12/2022 - 15:27
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ERGOTRAK, εταιρεία του Ομίλου Σφακιανάκη, παρέδωσε ένα νέο Υδροφόρο Όχημα στον Δήμο Χαλκηδόνος, χωρητικότητας περίπου 10.000lt με αντλία χαμηλής και υψηλής πίεσης.

Το όχημα καλύπτει καθημερινές ανάγκες και είναι κατάλληλο για τρεις χρήσεις, όπως της Καθαριότητας, της Άρδευσης και της Πυρόσβεσης.

Το 19 τόνων Ford Truck 1833 DC επελέγη από τον Δήμο Χαλκηδόνος χάρη στην εξαιρετική αξιοπιστία, τη στιβαρότητα και την οικονομία καυσίμου.

Το φορτηγό διαθέτει μία σειρά από πλεονεκτήματα, όπως την εξαιρετική ανθεκτικότητα, ποιότητα κατασκευής, άνεση και φιλικότητα προς τον οδηγό. Το όχημα είναι εφοδιασμένο με πετρελαιοκινητήρα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, εξακύλινδρο, τετράχρονο, υδρόψυκτο, από τους πλέον εξελιγμένους τύπους, με Common rail και με turbo μεταβλητής γεωμετρίας και Intercooler με ονομαστική ισχύ 330 PS και ροπή 1.300 Nm που υπερκαλύπτει τις ανάγκες του οχήματος.

Η FORD TRUCKS αποτελεί άλλη μία συνεργασία της ERGOTRAK για την Ελλάδα. Με τη σειρά προϊόντων FORD Euro6 που περιλαμβάνει φορτηγά Δήμων, εθνικών και διεθνών μεταφορών, χωματουργικά και τράκτορες, σε διάφορες εκδόσεις κινητήρων από 330PS έως 500PS, η ERGOTRAK προσφέρει στοχευμένες και απολύτως επιτυχείς λύσεις για τον επαγγελματικό κλάδο.

PreviousNext