Τροχοί & TIR

Αποκλεισμός κυκλοφορίας σε τμήμα της Εγνατίας και εκτροπή οχημάτων

Κατά τη διέλευση συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), διαμέσου τμήματος της Εγνατίας Οδού η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας αποφάσισε: Α. Τον α
Τρίτη 06/12/2022 - 11:33
Κοινοποίηση στα Social Media

Κατά τη διέλευση συρμού υπερμεγεθών φορτηγών μεταφοράς υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων (τμήματα ανεμογεννήτριας), διαμέσου τμήματος της Εγνατίας Οδού η Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας αποφάσισε:

Α. Τον αποκλεισμό της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων την Τετάρτη 07-12-2022 στο οδικό τμήμα της Εγνατίας Οδού από τον Α/Κ Βέροιας έως τον Α/Κ Πολυμύλου, με έναρξη αποκλεισμού της κυκλοφορίας, από την χρονική στιγμή διέλευσης του εν λόγω συρμού από τον Α/Κ Βέροιας (πιθανολογούμενη ώρα από 07:40΄ έως 07:55΄), έως τη χρονική στιγμή διέλευσης και του τελευταίου οχήματος του συρμού, από τον Α/Κ Πολυμύλου (πιθανολογούμενη ώρα από 08:30΄ έως 08:45΄).

Β. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, τα οχήματα που θα εξέλθουν της Εγνατίας Οδού στον Α/Κ Βέροιας, θα συνεχίσουν τον προορισμό τους προς Κοζάνη διαμέσου της Ν.Π.Ο. Βέροιας Νάουσας και της Ε.Ο. Βέροιας-Έδεσσας-Δρεπάνου και επανείσοδος αυτών στην Εγνατία Οδό μέσω του Α/Κ Κοίλων Κοζάνης.

PreviousNext