Τροχοί & TIR

Εξετάσεις για χειριστές Μ.Ε.

Η εξεταστική επιτροπή διενέργειας εξετάσεων της Περιφέρειας Αττικής για την απόκτηση των επαγγελματικών αδειών άσκησης της επαγγελματικής δραστηριότητας του χειρισμού μηχανημάτων έργου αν
Κοινοποίηση στα Social Media

Η εξεταστική επιτροπή διενέργειας εξετάσεων της Περιφέρειας Αττικής για την απόκτηση των επαγγελματικών αδειών άσκησης της επαγγελματικής δραστηριότητας του χειρισμού μηχανημάτων έργου ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 13-11-2020 και ώρα 10:00 π.μ. θα διεξαχθούν θεωρητικές εξετάσεις για την απόκτηση άδειας χειριστή μηχανημάτων έργου στη Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά (3ος όροφος) – Αιγάλεω & Κάστορος – Πειραιά.

Επίσης, από τη Δ/νση Περιβάλλοντος, Βιομηχανίας, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Γενικής Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώθηκε ότι οι εξετάσεις για τη δραστηριότητα Χειριστών Μηχανημάτων Έργου θα πραγματοποιηθούν στις 19-11-2020.

Οι υποψήφιοι (τέσσερις) για το θεωρητικό μέρος θα πρέπει να βρίσκονται στο Κεντρικό Κτίριο της Περιφέρειας, 26ης Οκτωβρίου 64, 2ος όροφος, Αίθουσα 83, στις 13:00 μ.μ. και για το πρακτικό μέρος θα πρέπει να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του ΟΛΘ (στην αποθήκη 27), στις 14:00 μ.μ.

Όλοι οι υποψήφιοι θα είναι εφοδιασμένοι με μάσκα προσώπου και γάντια μιας χρήσης, καθώς και προσωπικό αντισηπτικό.

PreviousNext