Τροχοί & TIR

Το μπουλντοζάκι Cat D1

Ένα μικρό μπουλντοζάκι, τον νέο προωθητή D1 λανσάρισε η Caterpillar, καλύπτοντας μία γκάμα που περιλαμβάνει: μικρά χωματουργικά έργα σε παράπλευρους δρόμους, σε τεχνικά έργα εντός πόλεων
από |
Κοινοποίηση στα Social Media

Ένα μικρό μπουλντοζάκι,  τον νέο προωθητή D1 λανσάρισε η Caterpillar, καλύπτοντας μία γκάμα που περιλαμβάνει: μικρά χωματουργικά έργα σε παράπλευρους δρόμους, σε τεχνικά έργα εντός πόλεων, σε διάφορες οικοδομικές εργασίες για την απομάκρυνση των μπάζων κ.α.

Το μηχάνημα με βάρος λειτουργίας 8.100 κιλά, εξοπλίζεται με τον κινητήρα πετρελαίου CAT C3.6 ισχύος 80 HP στις 2.200 σαλ. H μετάδοση επιτυγχάνεται με την αντλία κίνησης παροχής 65 λίτρων ανά λεπτό και δύο μοτέρ. Με αυτά το CAT D1 αποκτά μέγιστη ταχύτητα οπισθοπορείας 10 χλμ / ώρα και 9 χλμ / ώρα κινούμενο μπροστά.

Το μπουλντοζάκι φέρει 6 ράουλα σε κάθε πλευρά και οι ερπύστριές του είναι τύπου LPG, δηλαδή με ένα υπερυψωμένο τροχό κίνησης. Η κάθε ερπύστρια φοράει 43 πέδιλα. Το μήκος του μηχανήματος επί του εδάφους είναι 2,26 μέτρα και η ασκούμενη επί του εδάφους πίεση είναι 6,45 psi (λίμπρες ανά τετραγωνική ίντσα)

Η δεξαμενή του υδραυλικού υγρού μετάδοσης της κίνησης έχει χωρητικότητα 90 λίτρων, η δεξαμενή πετρελαίου είναι 195 λίτρων και του ψυκτικού υγρού 16 λίτρων.

Η ευελιξία του CAT για εργασίες εντός περιορισμένων χωρών και η καλή σχέση κόστους λειτουργίας και εκτελούμενου έργου, το καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σε συνδυασμό και με την αξιοπιστία της μάρκας.

PreviousNext