Τροχοί & TIR

Πρωθυπουργικό, κορυφαίο βραβείο για την KOMATSU

Η Komatsu Limited κέρδισε το βραβείο του Πρωθυπουργού, μια κορυφαία διάκριση στην Ιαπωνία, χάρη στη μοναδική προσφορά «Smart Construction» που παρέχει παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Komatsu Limited κέρδισε το βραβείο του Πρωθυπουργού, μια κορυφαία διάκριση στην Ιαπωνία, χάρη στη μοναδική προσφορά «Smart Construction» που παρέχει παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης.

Η Smart Construction χρησιμοποιεί τρισδιάστατα τοπογραφικά δεδομένα, drones, συνδεδεμένα μηχανήματα κ.λπ. για την παροχή υπηρεσιών για όλες τις διαδικασίες, από την έρευνα μέχρι την ολοκλήρωση της επιθεώρησης και επιτυγχάνει συντριπτική βελτίωση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και στην Ευρώπη η υπηρεσία Smart Construction που προέρχεται από την Ιαπωνία, είναι απαράμιλλη σε όλο τον κόσμο και καινοτομεί ουσιαστικά στην επιχειρηματική μορφή των κατασκευών πολιτικού μηχανικού.

Εκτός από την παροχή πρωτοποριακών μηχανημάτων έργου και μοναδικών υπηρεσιών, η Komatsu προσφέρει ένα κιτ αναβάθμισης καθοδήγησης μηχανημάτων που μετατρέπει τους συμβατικούς υδραυλικούς εκσκαφείς σε συνδεδεμένα μηχανήματα με χαμηλό κόστος, αυξάνοντας το πλήρες επίπεδο ψηφιακού μετασχηματισμού (DX) ολόκληρης της βιομηχανίας και αντιμετωπίζοντας την έλλειψη εργατικού δυναμικού με αυτές τις υπηρεσίες.

Τα μηχανήματα Komatsu προσφέρουν εξαιρετική αξία στους πελάτες κατά τη φάση κατασκευής ενός έργου. Και με την ψηφιακή μετατροπή της τοποθεσίας εργασίας με την Smart Construction, η Komatsu στοχεύει να αρχίσει να προσφέρει αξία σε ολόκληρο το έργο, από την υποβολή προσφορών έως την υποβολή εκθέσεων στον ιδιοκτήτη του έργου.

Ο Richard Clement είναι DGM Smart Construction στην Komatsu Ευρώπης. Λέει: «Τα δεδομένα που συλλέγουμε με την Smart Construction μας επιτρέπουν να κάνουμε εκτιμήσεις, βάσει προηγούμενων δραστηριοτήτων, για το πόσο θα χρειαστεί μια εργασία και μας επιτρέπει να προτείνουμε στους πελάτες μας μια ιδανική επιλογή μηχανημάτων για μια συγκεκριμένη εργασία». Προσθέτει: «Οι κατασκευαστικές εταιρείες μπορούν πλέον εύκολα να παρακολουθούν και να υποβάλλουν εκθέσεις σχετικά με τα σημεία συμφόρησης. Με τις υπηρεσίες Smart Construction, οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε εμάς ως ο καλύτερος σύμμαχός τους στο επόμενο έργο τους».

PreviousNext