Τροχοί & TIR

Τα μηχανήματα McCloskey στον Όμιλο Σαρακάκη

Ο Όμιλος Εταιρειών Σαρακάκη εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της McCloskey με ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και aftermarket. Η McCloskey International ηγείται της βιομηχανία
Κοινοποίηση στα Social Media

Ο Όμιλος Εταιρειών Σαρακάκη εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο αντιπροσώπων της McCloskey με ολοκληρωμένες υπηρεσίες πωλήσεων και aftermarket.

Η McCloskey International ηγείται της βιομηχανίας διαλογής και θραύσης με μια πλήρη σειρά μηχανημάτων που περιλαμβάνει σπαστήρες, κόσκινα, ταινίες μεταφοράς αδρανών υλικών και συστήματα πλύσης. Πρόκειται για μηχανήματα που χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευών, λατομικών εργασιών, στην οδοποιία, στις κατασκευές και κατεδαφίσεις, στη διαχείριση των αποβλήτων και στην ανακύκλωση.

Από το 1985, η McCloskey International έχει εδραιώσει την παγκόσμια φήμη της για προϊόντα υψηλής απόδοσης που έχουν εισαγάγει πολλές από τις σημερινές βασικές καινοτομίες στον τομέα της κινητής διαλογής και θραύσης λατομικών υλικών και προϊόντων εκσκαφής.

Τα κεντρικά γραφεία και οι εγκαταστάσεις παραγωγής των μηχανημάτων έργων της McCloskey βρίσκονται στο Οντάριο του Καναδά σε μια έκταση 410.000 τετραγωνικών μέτρων, ενώ στο Co. Tyrone της Ιρλανδίας βρίσκονται οι δευτερεύουσες εγκαταστάσεις της McCloskey και στεγάζουν τον τομέα των σπαστήρων και των κοσκίνων.

Από το 2019, η McCloskey αποτελεί μέρος της Metso Outotec με έδρα το Ελσίνκι της Φινλανδίας.

PreviousNext