Τροχοί & TIR

Τη νύχτα τα έργα στον Κηφισό

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον Κηφισό, της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου στο ρεύμα του Κηφισού με κατεύθυνση προς Πειραιά από τον κόμβο της Αττική
Κοινοποίηση στα Social Media

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στον Κηφισό, της κεντρικότερης οδικής αρτηρίας του λεκανοπεδίου στο ρεύμα του Κηφισού με κατεύθυνση προς Πειραιά από τον κόμβο της Αττικής οδού.

Για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας οι εργασίες θα εκτελούνται τμηματικά κατά τις νυχτερινές ώρες και χωρίς να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδοστρώματος, Οριζόντιας και Κατακόρυφης Σήμανσης, των οδικών αξόνων της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου και της Λεωφόρου Κηφισού και των Προσβάσεών τους, στα όρια αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής, συνολικού προϋπολογισμού 15.000.000€.

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών ο Περιφερειάρχης, Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αναβάθμισης του οδικού δικτύου. Καθημερινά με πράξεις αποδεικνύουμε πως η ασφάλεια των πολιτών είναι για εμάς αξία αδιαπραγμάτευτη. Θα συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και τη λιγότερη δυνατή όχληση των πολιτών».

PreviousNext