Τροχοί & TIR

10 νέα πυροσβεστικά Scania στα περιφερειακά αεροδρόμια

Η Fraport Greece προχώρησε στην απόκτηση 10 νέων πυροσβεστικών οχημάτων Scania συνολικής αξίας 4 εκ. ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην πυρόσβεση και διάσωση αεροσκαφών στα 14 περιφερειακά αεροδ
Τετάρτη 07/03/2018 - 10:10
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Fraport Greece προχώρησε στην απόκτηση 10 νέων πυροσβεστικών οχημάτων Scania συνολικής αξίας 4 εκ. ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην πυρόσβεση και διάσωση αεροσκαφών στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η εταιρεία από τον Απρίλιο του 2017.

Τα πρώτα τρία πυροσβεστικά οχήματα έχουν ήδη σταλεί στα αεροδρόμια της Fraport Greece στη Θεσσαλονίκη, την Κεφαλονιά και τη Ρόδο. Τα υπόλοιπα επτά θα παραδοθούν τον προσεχή Απρίλιο στα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Σάμου, της Μυκόνου, της Μυτιλήνης, της Κω και της Ζακύνθου.

Επιπλέον, η Fraport Greece κάλυψε το κόστος της αρχικής εκπαίδευσης του πυροσβεστικού προσωπικού, καθώς και τα έξοδα αντικατάστασης του ατομικού εξοπλισμού προστασίας, που ανέρχονται περίπου σε 800.000 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, η αγορά νέου εξοπλισμού περιλαμβάνει 21 στολές χημικής προστασίας, 65 νέες αναπνευστικές συσκευές, 180 φιάλες αναπνευστικών συσκευών, 518 πλήρεις συλλογές Μέσων Ατομικής Προστασίας για κάθε πυροσβέστη, 14 ανιχνευτές εκρηκτικών αερίων, 12 συλλογές φορητών διασωστικών εργαλείων και 15 ανεμιστήρες θετικής πίεσης απαγωγής καπνού.

PreviousNext