Τροχοί & TIR

1η Διεθνής Έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ expo

Η πρώτη διεθνής έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗexpo θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας (Λ. Λαυρίου) από 29 μέχρι 31 Μαΐου 2020 με σκοπό την προβολή αμιγώς ηλεκτροκίνητων προϊόντων e-mobility και e-micromobili
Πέμπτη 02/01/2020 - 15:57
Κοινοποίηση στα Social Media
Πρώτη διεθνής έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗexpo στο MEC Παιανίας (Λ. Λαυρίου) από 29 μέχρι 31 Μαΐου 2020
Η πρώτη διεθνής έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗexpo θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας (Λ. Λαυρίου) από 29 μέχρι 31 Μαΐου 2020

Η πρώτη διεθνής έκθεση ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗexpo θα πραγματοποιηθεί στο MEC Παιανίας (Λ. Λαυρίου) από 29 μέχρι 31 Μαΐου 2020 με σκοπό την προβολή αμιγώς ηλεκτροκίνητων προϊόντων e-mobility και e-micromobility.

Μετά την τεράστια επιτυχία του εκθεσιακού συνεδρίου Ηλεκτροκίνησης που διοργανώθηκε από τις Εκδόσεις Αγριμανάκη τον περασμένο Νοέμβριο αποδείχθηκε ότι τόσο η κυβέρνηση, όσο και ο ευρύτερος ιδιωτικός τομέας αποσκοπούν στη διάδοση των πλεονεκτημάτων της ηλεκτροκίνησης και των μέσων του e-mobility, γεγονός που οδήγησε τη διοργανώτρια εταιρεία Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ, να προχωρήσει στο επόμενο βήμα που είναι η διοργάνωση της 1ης διεθνούς έκθεσης ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗexpo, στις 29-31 Μαΐου 2020, στο MEC Παιανίας.

Συγκεντρωμένα, κάτω από την ίδια στέγη και στην πιο κατάλληλη για την αγορά εποχή, σε μια μεγάλη, ενιαία έκθεση αμιγώς ηλεκτροκίνητων προϊόντων θα παρουσιαστούν στους πολίτες της χώρας μας, κάθε ηλικίας, τα προϊόντα της ηλεκτροκίνησης που είναι σήμερα διαθέσιμα στην ελληνική αγορά: Ηλεκτρικά ποδήλατα, scooters και hoverboards, ηλεκτρικά αμαξίδια, golf cars και βέβαια, τα τελευταία μοντέλα των ηλεκτρικών επιβατικών αυτοκινήτων τα οποία οι υποψήφιοι πελάτες ανυπομονούν να τα δουν σύντομα.

Άλλωστε, με το ξεκίνημα της νέας αυτής δεκαετίας, η παραγωγή των ηλεκτροκίνητων οχημάτων θα λάβει καταιγιστικούς ρυθμούς με την εμφάνιση πολλών νέων μοντέλων και σε πιο πυκνά διαστήματα, η έγκαιρη παρουσίαση των οποίων θα συμβάλλει στην αύξηση των ταξινομήσεων καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.  Θα παρουσιαστούν επίσης οι σημερινές λύσεις και προτάσεις σε προϊόντα φόρτισης, μπαταριών, μετατροπών κ.α.

Ηλεκτροκίνηση για όλους

Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της έκθεσης με δεδομένο ότι θα παρουσιαστούν προϊόντα που απευθύνονται σε όλους και είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά.  Ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες εξαγγελίες με κίνητρα υπέρ της χρήσης ηλεκτροκίνητων οχημάτων και για πρώτη φορά λαμβάνονται μέτρα υπέρ της μικροκινητικότητας.



Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ.

Ήρθε για να μείνει, να αναπτυχθεί βιώσιμα προς όφελος των πολιτών, της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.



Για περισσότερες πληροφορίες, κρατήσεις περιπτέρων και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε τον κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Διοργάνωση: Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε. Τηλ. 210 3620841, email info@troxoikaitir.gr, www.electrokinisiexpo.gr

Σημείωση: Η διοργανώτρια εταιρεία, Εκδόσεις Αγριμανάκη ΑΕ, έχει μια μακρά εμπειρία 30 και πλέον ετών στον τομέα των εκδόσεων (περιοδικό  ΤΡΟΧΟΙ & TIR) και της διοργάνωσης μεγάλης κλίμακας εκθέσεων (TRANSPORT SHOW), festivals, συνεδρίων, σεμιναρίων, road shows κ.α. Διαχειρίζεται επίσης τα ειδησεογραφικά sites www.troxoikaitir και www.electrokinisiexpo.gr , καθώς και μια μεγάλη, επικαιροποιημένη βάση δεδομένων, με συμφωνία GDPR, για την υποστήριξη των παραπάνω events στον τομέα της επικοινωνίας, πάντα με το πλεονέκτημα της στόχευσης επί συγκεκριμένων κοινών (target groups).
PreviousNext