Τροχοί & TIR

Η TEMSA στην IAA

To νέο αστικό λεωφορείο της TEMSA Η έκθεση του Ανόβερο, IAA 2008, φιλοξένησε την πρώτη παρουσίαση του νέου αστικού λεωφορείου TEMSA Avenue, χαμηλοδάπεδο, 12 μέτρων πλάτους 2,55 μέτρων και ύψους 3 μέ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

To νέο αστικό λεωφορείο της TEMSA

Η έκθεση του Ανόβερο, IAA 2008, φιλοξένησε την πρώτη παρουσίαση του νέου αστικού λεωφορείου TEMSA Avenue, χαμηλοδάπεδο, 12 μέτρων πλάτους 2,55 μέτρων και ύψους 3 μέτρων, το οποίο διατίθεται σε δύο εκδόσεις: πλήρως χαμηλοδάπεδο και χαμηλής εισόδου. Το TEMSA Avenue έχει 2 ή 3 ευρείες διπλές πόρτες και εφοδιάζεται με τον κινητήρα DAF 9,2 λίτρων ή τον κινητήρα Cummins 6,7 λίτρων, με προδιαγραφές εκπομπής καυσαερίων Euro 4, Euro 5 και E.E.V, ενώ μπορεί να μεταφέρει ως και 97 επιβάτες.

Το TEMSA Avenue είναι εμπνευσμένο από τις ευχάριστες γραμμές και την πράσινη ατμόσφαιρα των ανοιχτών δρόμων που καθιστούν τις πόλεις υπερήφανες. Προσφέρει άριστη πανοραμικότητα και μέγιστη άνεση διατάξεων θέσεων.

«Έχουμε ενσωματώσει την υψηλότερη διαθέσιμη τεχνολογία στο TEMSA Avenue προκειμένου να προσφέρουμε στις πόλεις μια αποδοτική λύση μαζικής μεταφοράς», δήλωσε ο κος Timucin Bayraktar, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας R&D A.S της Temsa.

Στο ίδιο τεύχος #247

Test Drive VOLVO
PreviousNext