Τροχοί & TIR

25 Ford Ranger Raptor στα μονοπάτια της Πίνδου

Έντονη γεύση περιπέτειας έζησαν οι ιδιοκτήτες των 25 Ford Ranger Raptor, μέλη του Raptor Club Greece, συμμετείχαν σε μια μοναδική εκδρομή στα πανέμορφα χωριά και off-road ορεινά μονοπάτια της Πίνδου
Σάββατο 12/11/2022 - 10:44
Κοινοποίηση στα Social Media
Ford Ranger Raptor

Έντονη γεύση περιπέτειας έζησαν οι ιδιοκτήτες των 25 Ford Ranger Raptor, μέλη του Raptor Club Greece, συμμετείχαν σε μια μοναδική εκδρομή στα πανέμορφα χωριά και off-road ορεινά μονοπάτια της Πίνδου με προορισμό τη Σαμαρίνα και τη Βάλια Κάλντα.



Η διαδρομή περιελάμβανε extreme δοκιμασίες εκτός δρόμου, ακόμα και περάσματα μέσα από ποτάμια, που μόνο ένα Ranger Raptor θα μπορούσε να ανταπεξέλθει με ευκολία.



Παραμένοντας ένας εξαιρετικά ικανός αλλά και ακούραστος «εργάτης» για κάθε σύγχρονο επαγγελματία οδηγό που αναζητά για την καθημερινή του εργασία ένα pick-up με αυξημένες μεταφορικές ικανότητες, το Ford Ranger Raptor ανέκαθεν προέτασσε τις απαράμιλλες off-road επιδόσεις και το έντονα σπορτίφ ταμπεραμέντο του ως εξίσου βασικά συστατικά του διττού του χαρακτήρα, προσφέροντας ταυτόχρονα στους πελάτες απόλυτη ελευθερία κίνησης και μοναδική οδηγική απόλαυση εκεί όπου άσφαλτος δίνει τη θέση της στο χώμα, τις πέτρες ή τη λάσπη.

Την περιπετειώδη όσο και συναρπαστική αυτή πτυχή του Ford Ranger Raptor θέλησαν να εξερευνήσουν για μια ακόμα φορά τα μέλη του Raptor Club Greece διοργανώνοντας με επιτυχία την εκδρομή αυτή με επίκεντρο και σημείο συνάντησης τη Σαμαρίνα, τα 25 ετοιμοπόλεμα Ranger Raptor που έδωσαν δυναμικό παρών στην εκδρομή, μαζί με τους ιδιοκτήτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Η προσεκτικά σχεδιασμένη διαδρομή της εκδρομής αποτέλεσε ταυτόχρονα και μια μοναδική ευκαιρία για τα μέλη του Raptor Club Greece και όλους τους συμμετέχοντες να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανακαλύψουν τις μοναδικές και κορυφαίες δυνατότητες του Ford Ranger Raptor. Και όλα αυτά μέσα από απαιτητική οδήγηση που περιείχε πολλές δοκιμασίες, καθώς περιελάμβανε μεταξύ άλλων διελεύσεις από δύσκολους χωματόδρομους, αναρριχήσεις σε δύσβατες και κακοτράχαλες off-road επιφάνειες, ακόμα και δυναμικά περάσματα μέσα από ποτάμια. 

Με τη συνολική του συμπεριφορά σε κάθε δοκιμασία στην οποία υπεβλήθη, το Ford Ranger Raptor απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι πρόκειται για ένα pick-up που δεν μοιάζει με τ΄ άλλα: εκρηκτικό σε επιδόσεις, ασύλληπτα ικανό εκτός δρόμου, αλλά και εξαιρετικά απολαυστικό στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες και σε κάθε είδους επιφάνεια.



 

Video URL
PreviousNext