Τροχοί & TIR

Παράταση στις μεταβιβάσεις χωρίς ABS

Παράταση στις μεταβιβάσεις χωρίς ABS Στο μεταξύ, μετά από έντονες διαμαρτυρίες των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του κλάδου των Αυτοκινητιστών, ο υπουργός Μεταφορών Ε. Στυλιανίδης, υπέγραψε απόφαση, σ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

 Παράταση στις μεταβιβάσεις χωρίς ABS

Στο μεταξύ, μετά από έντονες διαμαρτυρίες των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του κλάδου των Αυτοκινητιστών, ο υπουργός Μεταφορών Ε. Στυλιανίδης, υπέγραψε απόφαση, σύμφωνα με την οποία δίνεται παράταση στην τοποθέτηση συστήματος αντιεμπλοκής για τις μεταβιβάσεις, έως 31/12/2010.

Η σχετική απόφαση - εγκύκλιος έχει ως εξής:


«Σας γνωρίζουμε ότι στα πλαίσια εφαρμογής της σχετικής απόφασης το ΥΜΕ εκτιμάται ότι θα ολοκληρώσει την σύνταξη και θα προβεί στην έκδοση των προβλεπομένων οδηγιών για την εκ των υστέρων τοποθέτηση συστημάτων αντιεμπλοκής κατά την πέδηση στα κυκλοφορούντα οχήματα των προβλεπομένων κατηγοριών εντός του 2009.


Μετά το παραπάνω και για την ομαλή εφαρμογή της αναφερόμενης απόφασης, επιτρέπεται η πρώτη ταξινόμηση μεταχειρισμένων και η μεταβίβαση οχημάτων των κατηγοριών Μ2, Μ3, Ν2, Ν3, Ο3 και Ο4 χωρίς συστήματα αντιεμπλοκής κατά την πέδηση (π.χ. ABS) μέχρι και την 31/12/2010 εφόσον τα αυτοκίνητα αυτά έχουν εισαχθεί ή κυκλοφορούσαν στη χώρα μέχρι 31/12/2008».

Στο ίδιο τεύχος #251

Οι ευχαριστημένοι από τις ΜΑΝ επιλογές τους ιδιοκτήτες
PreviousNext