Τροχοί & TIR

Αυξημένο Μεταφορικό Έργο ζητούν τα Νομαρχιακά ΦΔΧ

Αποφασισμένος να επιλύσει μια σειρά προβλημάτων είναι ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΜΙ.Φ.Α. Σπύρος Καπετάνιος Την απόφαση του να ξεκινήσει νέο κύκλο διεκδικήσεων για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων των
από Μανώλης Αγριμανάκης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΜΙΦΑ Σπύρος Καπετάνιος
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΜΙΦΑ Σπύρος Καπετάνιος

Αποφασισμένος να επιλύσει μια σειρά

προβλημάτων είναι ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.ΜΙ.Φ.Α. Σπύρος Καπετάνιος

Την απόφαση του να ξεκινήσει νέο κύκλο διεκδικήσεων για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων των Νομαρχιακών ΦΔΧ φέρεται ο Σπύρος Καπετάνιος της Π.Ο.Ε.ΜΙ.Φ.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Μικρών Φορτηγών Αυτοκινήτων). Σε συνέντευξη του στο Τ.Τ. Απριλίου που κυκλοφορεί αναφέρει και αναλύει τα θέματα που έχει προς συζήτηση με το ΥΜΕ τα κυριότερα των οποίων έχουν να κάνουν με αύξηση του μεταφορικού έργου, όπως είναι οι ¨αγκαζέ¨ μεταφορές σε όλη την Ελλάδα ( πέρα των οικοσκευών), η αύξηση του τονάζ στους 10 τόνους για τα γερανοφόρα και τα ψυγεία, η επαναφορά σε ισχύ παλαιότερης απόφασης μεταφοράς ευπαθών προϊόντων κ.α.

Τα θέματα αυτά θα τεθούν κατά τη γενική συνέλευση των μελών της Π.Ο.Ε.ΜΙ.Φ.Α. στις 6 του Απρίλη ( για πληροφορίες τηλ. 210 3466416 και 210 3410139) όπου αναμένεται να εξουσιοδοτηθεί ο πρόεδρος για τις παραπέρα ενέργειες.

Στο ίδιο τεύχος #252

ΙΜΕ ΠΑΤΡΕΥΣ ΕΠΕ
ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
SETRA S 411 HD
PreviousNext