Τροχοί & TIR

Γιάννενα - Θεσ/νίκη με τον αντιστράτηγο της Volvo

Τον αντιστράτηγο της Volvo, το 660 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά σε ταξίδι που πραγματοποιήσαμε από την πόλη των Ιωαννίνων μέχρι τη Θεσσαλονίκη, καθώς η θέση του στρατηγού ανήκει δικαι
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Γιάννενα - Θεσ/νίκη με τον αντιστράτηγο της Volvo
Γιάννενα - Θεσ/νίκη με τον αντιστράτηγο της Volvo

Τον αντιστράτηγο της Volvo, το 660 είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά σε ταξίδι που πραγματοποιήσαμε από την πόλη των Ιωαννίνων μέχρι τη Θεσσαλονίκη, καθώς η θέση του στρατηγού ανήκει δικαιωματικά στο 700άρι το οποίο έχει την πλήρη κυριαρχία του δρόμου. Αλλά και το 660 κάνει σπουδαία δουλειά όπου στις ανηφόρες δεν δείχνει οίκτο σε κανένα φορτηγό είτε της ίδιας μάρκας είτε άλλης. Ιδιοκτήτης του μαύρου συρόμενου 660 είναι ο κ. Δημήτρης Βλάχος από τη Λευκάδα ο οποίος έκανε το πρώτο δρομολόγιο στα τέλη Μαρτίου και από τότε έχει φτάσει αισίως τα 32.000 χ.λ.μ.

Τον Δημήτρη τον συναντήσαμε στην είσοδο της Εγνατίας οδού στην πόλη των Ιωαννίνων με το γυαλισμένο συρμό του για να κατευθυνθούμε στην συμπρωτεύουσα. Το αυτοκίνητο της παρουσίασής μας είναι το facelift το οποίο εσωτερικά-εξωτερικά έχει αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις σε σχέση με τους προηγούμενους ''κινέζους'', ενώ το συρόμενο ήταν ένα καινούργιο φουσκάτο KRONE.

Στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί θα μάθετε τις εντυπώσεις μας για το Volvo 660 μετά από ένα ταξίδι-ρεπορτάζ 250 χιλιομέτρων.

Στο ίδιο τεύχος #257

Διαβάστε επίσης

PreviousNext