Τροχοί & TIR

Στην Κάρυστο για πέτρα με MAN

Ως μήνας του ''χιλιομέτρου'' θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Ιούλιος για τη συντακτική ομάδα του T&T με τα ταξίδια που έκανε εντός και εκτός Ελλάδας στο κάθισμα του οδηγού ή του συνοδηγού Ελληνικ
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Στην Κάρυστο για πέτρα με MAN
Στην Κάρυστο για πέτρα με MAN

Ως μήνας του ''χιλιομέτρου'' θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Ιούλιος για τη συντακτική ομάδα του T&T με τα ταξίδια που έκανε εντός και εκτός Ελλάδας στο κάθισμα του οδηγού ή του συνοδηγού Ελληνικών φορτηγών.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν σκοπός μας είναι με τα οδοιπορικά που κάνουμε να ενημερώνουμε τους επαγγελματίες οδηγούς σχετικά με διάφορες διαδρομές, για την κατάσταση των δρόμων, τις οδικές υποδομές της περιοχής, τις χιλιομετρικές αποστάσεις που θα καλύψουν, τυχόν επικίνδυνα σημεία ή καταστάσεις που θα συναντήσουν καθώς επίσης να γνωρίσουν και τα φορτηγά με τα οποία ταξιδεύουμε. Η Κάρυστος βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Εύβοιας και είναι γνωστή για τις πέτρες και τα μάρμαρά της.

Συνοδοιπόρος μας στο ταξίδι αυτό υπήρξε ο Κατσιανοντάς, κατά κόσμον Ηλίας Κωστόπουλος από τη Σπερχειάδα με το προσεγμένο και εντυπωσιακό MAN TG-A συρόμενό του. Τον συναντήσαμε στη Λαμία το πρωινό της 23ης Ιουλίου έχοντας 623.845χλμ. στο κοντέρ του λιονταριού και ξεκινήσαμε την κάθοδό μας προς νότια για το φόρτωμα πέτρας.

Στο φωτορεπορτάζ του ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί θα διαβάσετε και θα δείτε ό,τι σας ενδιαφέρει σχετικά με τη διαδρομή Λαμία-Κάρυστο όπου πρόσφατα πραγματοποιήσαμε δρομολόγιο.

Διαβάστε επίσης

PreviousNext