Τροχοί & TIR

Λάρισα - Κιλκίς - Ηγουμενίτσα με το νέο R 620

Στη θέση οδήγησης του "Φορτηγού της Χρονιάς 2010" ή του Βασιλιά του δρόμου, εάν προτιμάτε καλύτερα, βρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες. Η μεταφορική του κ. Γρηγόρη Παπαγεωργίου, Goris Trans από τη Λάρισα,
από Παύλος Μαυρομύτης | Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
Λάρισα - Κιλκίς - Ηγουμενίτσα με το νέο R 620
Λάρισα - Κιλκίς - Ηγουμενίτσα με το νέο R 620

Στη θέση οδήγησης του "Φορτηγού της Χρονιάς 2010" ή του Βασιλιά του δρόμου, εάν προτιμάτε καλύτερα, βρεθήκαμε πριν λίγες ημέρες. Η μεταφορική του κ. Γρηγόρη Παπαγεωργίου, Goris Trans από τη Λάρισα, πρόσθεσε στο δυναμικό της το Δεκέμβριο το καινούργιο Scania R 620.



Η μεταφορική εταιρεία δραστηριοποιείται αρκετά χρόνια στη διεθνομεταφορά και θεωρείται μία από τις υγιέστερες και άρτια οργανωμένες μεταφορικές στο χώρο της ψυγειομεταφοράς. Ο στόλος της είναι νέος και τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι R με καινούργιους θαλάμους. Το τελευταίο μάλιστα απόκτημά της -το καινούργιο R- μέχρι την ημέρα της παρουσίασής μας είχε κάνει 3 δρομολόγια στο εξωτερικό.



Φτάνοντας στις εγκαταστάσεις της μεταφορικής Goris Trans στο δρόμο για Μακρυχώρι, το καινούργιο εργαλείο της ξεχώριζε από μακριά από το διαφορετικό του χρώμα ανάμεσα στα άλλα μαύρα R της εταιρείας.



Στο ρεπορτάζ του ΤΡΟΧΟΙ & TIR Φεβρουαρίου που κυκλοφορεί θα διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες από το δρομολόγιο με το νέο Scania R.

PreviousNext