Τροχοί & TIR

Κομοτηνή-Θεσσαλονίκη με Mercedes Travego

Ταξιδεύοντας από την Κομοτηνή προς την πόλη της Θεσσαλονίκης μετά από επαγγελματικό ταξίδι το καλύτερο μέσο για την ασφαλή και άνετη επιστροφή μας ήταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κομοτηνής. Την ημέρα εκ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Ταξιδεύοντας από την Κομοτηνή προς την πόλη της Θεσσαλονίκης μετά από επαγγελματικό ταξίδι το καλύτερο μέσο για την ασφαλή και άνετη επιστροφή μας ήταν ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κομοτηνής.

Την ημέρα εκείνη μάλιστα ήμασταν ιδιαίτεροι τυχεροί γιατί το λεωφορείο των 12.30 δεν ήταν ένα οποιοδήποτε λεωφορείο αλλά το καινούργιο αστέρι του ΚΤΕΛ...το Mercedes Travego. Οδηγός και ιδιοκτήτης του νούμερου 32 είναι ο κύριος Κώστας Αγαλιανός πρόεδρος του Αλληλοασφαλιστικού συνεταιρισμού μετόχων νομού Ροδόπης. Ο Κώστας εργάζεται στο ΚΤΕΛ Κομοτηνής από το 1993 ξεκινώντας με Mercedes 0302, στη συνέχεια ακολούθησε το 0303 και μέσα στο 2009 απέκτησε το συγκεκριμένο μοντέλο της Mercedes.

Ο Παύλος Μαυρομύτης ταξίδεψε μαζί του και στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Μαρτίου που κυκλοφορεί μας περιγράφει ό,τι αποκόμισε από το ταξίδι του με το «Πούλμαν της Χρονιάς».

PreviousNext