Τροχοί & TIR

Eco Drive

Μια σειρά σεμιναρίων που απευθύνονται σε Επαγγελματίες Οδηγούς και Ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων θα πραγματοποιήσει μέσα στο χρόνο η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ εκδηλώνοντας έτσι έμπρακτα το
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media

Μια σειρά σεμιναρίων που απευθύνονται σε Επαγγελματίες Οδηγούς και Ιδιοκτήτες Φορτηγών Αυτοκινήτων θα πραγματοποιήσει μέσα στο χρόνο η εταιρεία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ εκδηλώνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον της για Οικονομική και Ασφαλή οδήγηση, αλλά και τον σεβασμό της προς το Περιβάλλον.

Όπως είναι γνωστό, τα αυτοκίνητα είναι μέρος του προβλήματος που λέγεται ρύπανση και οι συμμετέχοντες στη λύση, επιτελούν το καθήκον τους προς το κοινωνικό σύνολο και βέβαια, προς το Περιβάλλον.


Η μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων, καθώς και η αποφυγή εμπλοκής σε ατύχημα είναι τα θέματα του 1ου Σεμιναρίου που διοργανώνει η εταιρεία στις εγκαταστάσεις της στην Ιερά Οδό αριθμός 96, οι οποίες περιλαμβάνουν αμφιθέατρο με πλήρη εξοπλισμό, αίθουσα τεχνικής εκπαίδευσης και, φυσικά, φορτηγά αυτοκίνητα για εμπέδωση της θεωρίας.

Βασικός εισηγητής θα είναι ο Μανώλης Αγριμανάκης, εκδότης του περιοδικού ΤΡΟΧΟΙ & TIR και μέλος των Διεθνών Οργανισμών Κρίσεως των Φορτηγών και των Βαν, ο οποίος έχει λάβει μέρος σε αρκετές ανάλογες εκδηλώσεις.


Παράλληλα, μηχανολόγοι - μηχανικοί της εταιρείας θα αναλύσουν με απλό και κατανοητό τρόπο τη λειτουργία των συστημάτων εκείνων που συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης με τη συνεργασία του οδηγού που έχει αποκτήσει την ανάλογη γνώση.
Το σεμινάριο, διάρκειας μίας ημέρας (Σάββατο ή Κυριακή) θα πραγματοποιηθεί 17 και 18 Απριλίου 2010.

PreviousNext