Τροχοί & TIR

ΜΑΝ TGX Special Edition

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την παρουσίαση της γενιάς φορτηγών ΜΑΝ TG-Trucknology® στην παγκόσμια αγορά, η ΜΑΝ προσφέρει σήμερα τη νέα επετειακή έκδοση του TGX στα μοντέλα 18.440 XLX και 18.
Κυριακή 26/02/2012 - 22:26
Κοινοποίηση στα Social Media
ΜΑΝ TGX Special Edition
ΜΑΝ TGX Special Edition

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών από την παρουσίαση της γενιάς φορτηγών ΜΑΝ TG-Trucknology® στην παγκόσμια αγορά, η ΜΑΝ προσφέρει σήμερα τη νέα επετειακή έκδοση του TGX στα μοντέλα 18.440 XLX και 18.480 XXL.



Η MAN TGX Special Edition ξεχωρίζει, παρέχοντας 4 χρόνια εγγύηση στην γραμμή κίνησης ή έως 600.000 χλμ και θα κυκλοφορήσει μόνο σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων. Πρόκειται για μία έκδοση, η οποία συνδυάζει τον πολυτελή εξοπλισμό με την πολύ δελεαστική τιμή, αφού προσφέρει συνολικό όφελος άνω των 10.000 ευρώ.



Ο πλούσιος εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το αυτοματοποιημένο 12-τάχυτο κιβώτιο MAN Tipmatic με ZF-Intarder, ASR, ABS και σύστημα ευστάθειας ESP, δύο ρεζερβουάρ καυσίμου συνολικής χωρητικότητας 1210 λίτρων καθώς και πλήρες πακέτο αεροτομών.

Ο θάλαμος οδήγησης XLX με τον οποίο διατίθενται το μοντέλο 18.440 παρέχει άνετο ύψος, πληθωρικό εσωτερικό, ευχάριστο περιβάλλον, πρακτικούς χώρους αποθήκευσης και μεγάλο κρεβάτι στον βασικό του εξοπλισμό.



Το ΜΑΝ TGX 18.480 διατίθεται στην επετειακή έκδοση με τον θάλαμο οδήγησης XXL που αποτελεί τον μεγαλύτερο σε χώρο θάλαμο οδήγησης της Ευρώπης. Προσφέροντας ασυναγώνιστη άνεση και ελευθερία κίνησης κατά τις διεθνείς μεταφορές μεγάλων αποστάσεων, με καθαρό εσωτερικό ύψος 2.10 m, δύο μεγάλα κρεβάτια και χώρους αποθήκευσης πολλαπλών χρήσεων.



Παράλληλα διατίθενται και τα δύο μοντέλα με το αεροκάθισμα, θερμαινόμενο με ρύθμιση πλάτης και στήριξη μέσης, εξασφαλίζοντας επιπλέον εργονομία και άνεση για τον οδηγό. Η αποθήκευση τροφίμων και ποτών γίνεται πανεύκολα με το ψυγείο χωρητικότητας 36 λίτρων.



Η διάθεση αυτής της επετειακής έκδοσης TGX, η οποία περιλαμβάνει και πολλά άλλα extra, θα γίνεται από τους εξουσιοδοτημένους διανομείς της ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.: ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΒΕΤΕ και από την ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΑΕΒΕ.

PreviousNext