Τροχοί & TIR

Tatra Phoenix

Δυναμική Επανεμφάνιση της τσέχικης μάρκας με κινητήρες DAF και κιβώτια ZF Πασίγνωστη διεθνώς από τις δεκάδες νίκες της στα σκληρότερα ράλυ του κόσμου, η TATRA επανέρχεται λανσάροντας εργοταξιακά φορ
Κυριακή 26/02/2012 - 22:27
Κοινοποίηση στα Social Media
Tatra Phoenix
Tatra Phoenix

Δυναμική Επανεμφάνιση της τσέχικης μάρκας με κινητήρες DAF και κιβώτια ZF

Πασίγνωστη διεθνώς από τις δεκάδες νίκες της στα σκληρότερα ράλυ του κόσμου, η TATRA επανέρχεται λανσάροντας εργοταξιακά φορτηγά βασισμένα στο εκπληκτικό σασσί που η ίδια διαθέτει και σε μια δοκιμασμένη γραμμή κίνησης την οποία αποκτά από την DAF ως αποτέλεσμα της συνεργασίας τους στον τομέα των φορτηγών.

Τη νέα σειρά των χωματουργικών αποτελούν τα μοντέλα TATRA PHOENIX σε όλες τις στάνταρ διατάξεις αξόνων, όπως 4x4. 6x6. 8x8 (ή 8x6) αλλά και σε βαρύτερες διατάξεις κατόπιν παραγγελίας, όπως 5αξονικά 10x10 (ή 10x8 ή 10x6).

Η στιβαρότητα του πλαισίου, οι δοκιμασμένοι οικονομικοί κινητήρες PACCAR MX το αυτοματοποιημένο σασμάν AS-Tronic της ZF, οι ανεξάρτητες αναρτήσεις στον κάθε άξονα, η δυνατότητα μπροστινής κίνησης χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει το όχημα, ο έλεγχος της πίεσης όλων των ελαστικών από τη θέση οδήγησης είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που ο κατασκευαστής προβάλλει για τη σειρά TATRA PHOENIX, τονίζοντας παράλληλα ότι η παραπάνω γραμμή κίνησης μειώνει το κόστος λειτουργίας των φορτηγών.

Αναλυτική παρουσίαση και εντυπωσιακές φωτογραφίες δημοσιεύονται στο ΤΡΟΧΟΙ & TIR Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #281

PreviousNext