Τροχοί & TIR

Δουλεύοντας με Αυτοκινητάμαξες

Προσοχή – προσοχή – προσοχή! Αυτή και μόνο η λέξη πρέπει να καθορίζει και να καθοδηγεί την κάθε κίνηση του οδηγού που δουλεύει την αυτοκινητάμαξα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάθε μεταφορά αμαξιών είναι και μια ειδική μεταφορά που επιβάλλει απόλυτη ακρίβεια ενεργειών, χωρίς να αφήνει το παραμικρό περιθώριο λάθους. Γιατί, αν αυτό συμβεί, θα σημειωθεί ατύχημα ή και δυστύχημα. Με δυο λόγια, την αυτοκινητάμαξα πρέπει να τη δουλεύουν άτομα υπεύθυνα με επαγγελματισμό, δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία.
από Μανώλης Αγριμανάκης | Τρίτη 03/07/2012 - 16:46
Κοινοποίηση στα Social Media

Προσοχή – προσοχή – προσοχή! Αυτή και μόνο η λέξη πρέπει να καθορίζει και να καθοδηγεί την κάθε κίνηση του οδηγού που δουλεύει την αυτοκινητάμαξα.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι κάθε μεταφορά αμαξιών είναι και μια ειδική μεταφορά που επιβάλλει απόλυτη ακρίβεια ενεργειών, χωρίς να αφήνει το παραμικρό περιθώριο λάθους. Γιατί, αν αυτό συμβεί, θα σημειωθεί ατύχημα ή και δυστύχημα.

Με δυο λόγια, την αυτοκινητάμαξα πρέπει να τη δουλεύουν άτομα υπεύθυνα με επαγγελματισμό, δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία. Το διαπιστώσαμε παρακολουθώντας –τις εργασίες μεταφοράς– φόρτωσης-εκφόρτωσης αμαξιών με τις αυτοκινητάμαξες της γνωστής (και πρώτης στο χώρο της) εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων AVIS. Οι αυτοκινητάμαξες της AVIS εκτελούν καθημερινά δρομολόγια, αυξημένα κατά τη θερινή περίοδο, μεταφέροντας επιβατικά αυτοκίνητα προς ενοικίαση, τα οποία πρέπει να βρίσκονται σε άψογη κατάσταση από τεχνικής πλευράς, καθαρά μέσα-έξω, προκειμένου να δοθούν στους πελάτες.

Στο τεύχος Ιουλίου, καταγράφουμε βήμα βήμα την απαιτητική εργασία ενός οδηγού αυτοκινητάμαξας.

Στο ίδιο τεύχος #291

Διαβάστε επίσης

PreviousNext