Τροχοί & TIR

VAN of the YEAR 2013 το Νέο Ford Transit Custom

Τον κορυφαίο τίτλο του «Van της χρονιάς 2013», κατέκτησε το ολοκαίνουργιο Ford Transit Custom που ήρθε για να λύσει τα χέρια του επαγγελματία. Tα μέλη της Διεθνούς επιτροπής Κρίσεως των Van (Ιnternational Van of the Year) στην οποία μετέχει και η χώρα μας εκπροσωπούμενη από τον Μανώλη Αγριμανάκη, ανακήρυξαν το νέο Ford Transit Custom το καλύτερο van της χρονιάς 2013. Πρακτικό, πιο χρηστικό στην καθημερινή του χρήση, με πλήρη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης χάρη στην έξυπνη σχεδίασή του, ένας δυναμικός κινητήρας 2,2 λ. υψηλών αποδόσεων (155 HP-385 Nm), αλλά χαμηλής κατανάλωσης, άψογη οδηγική συμπεριφορά, άνεση, σύγχρονος εξοπλισμός και δεκάδες διαφορετικές επιλογές για πολλαπλές μεταφορικές εφαρμογές, είναι τα στοιχεία που καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το νέο Ford Transit Custom, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε φορτωμένο σε διαφορετικές κυκλοφοριακές συνθήκες (κέντρο πόλης, δακτύλιους, αυτοκινητόδρομους κ.ά.).
Τετάρτη 19/09/2012 - 12:09
Κοινοποίηση στα Social Media

Τον κορυφαίο τίτλο του «Van της χρονιάς 2013», κατέκτησε το ολοκαίνουργιο Ford Transit Custom που ήρθε για να λύσει τα χέρια του επαγγελματία. Tα μέλη της Διεθνούς επιτροπής Κρίσεως των Van (Ιnternational Van of the Year) στην οποία μετέχει και η χώρα μας εκπροσωπούμενη από τον Μανώλη Αγριμανάκη, ανακήρυξαν το νέο Ford Transit Custom το καλύτερο van της χρονιάς 2013.

Πρακτικό, πιο χρηστικό στην καθημερινή του χρήση, με πλήρη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης χάρη στην έξυπνη σχεδίασή του, ένας δυναμικός κινητήρας 2,2 λ. υψηλών αποδόσεων (155 HP-385 Nm), αλλά χαμηλής κατανάλωσης, άψογη οδηγική συμπεριφορά, άνεση, σύγχρονος εξοπλισμός και δεκάδες διαφορετικές επιλογές για πολλαπλές μεταφορικές εφαρμογές, είναι τα στοιχεία που καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό το νέο Ford Transit Custom, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε φορτωμένο σε διαφορετικές κυκλοφοριακές συνθήκες (κέντρο πόλης, δακτύλιους, αυτοκινητόδρομους κ.ά.).

Για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε εδώ

PreviousNext