Τροχοί & TIR

Παράδοση τριών καινούργιων Iveco Stralis

Ολοκληρώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2012 η παράδοση τριών καινούργιων φορτηγών Iveco Stralis στην εταιρεία μεταφορών Άγγελου Μυλωνά. Ο Άγγελος Μυλωνάς συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας δραστη
Τρίτη 01/01/2013 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Ολοκληρώθηκε στις αρχές Δεκεμβρίου 2012 η παράδοση τριών καινούργιων φορτηγών Iveco Stralis στην εταιρεία μεταφορών Άγγελου Μυλωνά. Ο Άγγελος Μυλωνάς συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας δραστηριοποιείται στη μεταφορά υγρών τροφίμων όπως ελαιόλαδα και σπορέλαια, γάλα, γλυκόζη κ.α. με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών δημόσιας χρήσης.

 Τα δέκα (10) ενεργά φορτηγά του κυρίου Μυλωνά, βυτιοφόρα υγρών τροφίμων, διανύουν σε ετήσια βάση περισσότερα από 180.000 χιλιόμετρα πραγματοποιώντας εθνικό και διεθνές μεταφορικό έργο. Το διεθνές μεταφορικό έργο της εταιρίας πραγματοποιείται κυρίως σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Ιταλία, η Τσεχία και το Βέλγιο, ενώ σε εθνικό επίπεδο διασχίζει, απ’ άκρη σ’ άκρη ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

 «Οι ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες μεταφοράς υγρών τροφίμων απαιτούν συνέπεια, υπευθυνότητα και άψογο συντονισμό. Η συνεργασία του Άγγελου Μυλωνά με την Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε. έχει καταφέρει να  συνδυάσει με απόλυτη επιτυχία και τα τρία. Η ικανοποίηση του ιδιοκτήτη, για την οικονομία στα καύσιμα, την αξιοπιστία του οχήματος, την τεχνική εξυπηρέτηση και το πυκνό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων Iveco σε Ελλάδα και Ευρώπη, βάζει γερά θεμέλια, για  την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας στο εγγύς μέλλον» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

PreviousNext