Με τυμπανοκρουσίες και ακροβατικά parkour υποδέχθηκε στην Ελλάδα η Mercedes Benz το νέο μέλος της οικογένειάς της. Το νέο Citan, όπως ήδη γνωρίζουν οι αναγνώστες μας, ανήκει στην κατηγορία ελαφρών επαγγελματικών και ήρθε να συμπληρώσει το κομμάτι του παζλ που έλειπε από τη γκάμα της μάρκας.

Το μοναδικό, λοιπόν, μοντέλο Mercedes στην κατηγορία του φιλοδοξεί να ξεχωρίσει από τα αντίστοιχα του ανταγωνισμού χάρη στα δυναμικά τεχνικά χαρακτηριστικά του: Τέσσερις κινητήρες για κάθε επαγγελματική χρήση

Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου χάρη στο πακέτο BlueEFFICIENCY, Adaptive ESP και έως έξι αερόσακοι. Αν σε αυτά προσθέσουμε τα 3,8 κυβ. μέτρα χώρου φόρτωσης, έως 800 κιλά ωφέλιμο και φυσικά το ίδιο το αστέρι που εγγυάται ασφάλεια, αξιοπιστία και άνεση τότε το Citan έχει όλα εκείνα τα χαρίσματα για μια καλή καριέρα.

Στα πλαίσια μιας φαντασμαγορικής εκδήλωσης για την άφιξη του νέου Mercedes Benz Citan στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, κος Ιωάννης Καλλίγερος, υπερήφανος για την αδιάλειπτη πορεία της Daimler που παρά τις αντίξοες συνθήκες της εποχής συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, αποκάλυψε ότι μέσα στα επόμενα χρόνια η εταιρεία θα παρουσιάσει 30 νέα μοντέλα εκ των οποίων τα δεκαπέντε θα είναι εντελώς καινούργια και δεν θα αντικαθιστούν δηλαδή κάποιο από τα υπάρχοντα.

 Στη συνέχεια η κα Ισαβέλλα Κατσικίνη, Διευθύντρια Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων, παρουσίασε στο κοινό το νέο Citan μιλώντας για τον πλούσιο βασικό εξοπλισμό του, την προηγμένη τεχνολογία του αλλά και τα πολλαπλά πλεονεκτήματά του, όπως η άνεση που προσφέρει στον οδηγό, η δυναμική οδική συμπεριφορά, η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων αλλά και η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του (από 13.700 ευρώ χωρίς ΦΠΑ). Έμφαση έδωσε επίσης στην υποστήριξη του πελάτη μετά την πώληση, καθώς ο επαγγελματίας αποκτά μακροχρόνια σιγουριά έχοντας εξασφαλίσει την κινητικότητά του για 30 χρόνια με την νέα εργοστασιακή εγγύηση MobiloVan και τη δυνατότητα για αγορά συμβολαίου συντήρησης με μόλις 0,50 ευρώ την ημέρα.