Τροχοί & TIR

Οδηγούμε το μοναδικό στην Ελλάδα νέο Mercedes-Benz Actros 2663 Euro 6

Από το Ναύπλιο στη Λάρισα με φουλ τονάζ στις δυο καρότσες των 35+35 κυβικών κατασκευής Ζυγούρη Η σύγχρονη ναυαρχίδα της Mercedes-Benz με τον κορυφαίο Euro 6 κινητήρα των 625 HP κυκλοφορεί ανάμεσά μας, στους ελληνικούς δρόμους. Είναι το συρόμενο Actros 2663 του Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος προχώρησε στη σημαντική αυτή επένδυση γνωρίζοντας λόγω της εμπειρίας του, πώς να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνολική απόδοση του αυτοκινήτου σε ισχύ, ροπή, αλλά κυρίως σε οικονομία, όταν μάλιστα το δουλεύει σε φουλ τονάζ.
από Παύλος Μαυρομύτης | Τετάρτη 01/10/2014 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Από το Ναύπλιο στη Λάρισα

με φουλ τονάζ στις δυο καρότσες των 35+35 κυβικών

κατασκευής Ζυγούρη

Η σύγχρονη ναυαρχίδα της Mercedes-Benz με τον κορυφαίο Euro 6 κινητήρα των 625 HP κυκλοφορεί ανάμεσά μας, στους ελληνικούς δρόμους. Είναι το συρόμενο Actros 2663 του Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου, ο οποίος προχώρησε στη σημαντική αυτή επένδυση γνωρίζοντας λόγω της εμπειρίας του, πώς να εκμεταλλευτεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη συνολική απόδοση του αυτοκινήτου σε ισχύ, ροπή, αλλά κυρίως σε οικονομία, όταν μάλιστα το δουλεύει σε φουλ τονάζ.

Η μεταφορά ζωοτροφών είναι το κύριο έργο του Mercedes-Benz Actros 2663, το οποίο από τον περασμένο Μάιο δουλεύει στη γραμμή από τη Νότια για τη Βόρεια Ελλάδα. Οδηγήσαμε το συρόμενο με 43.700 κιλά μικτό φορτίο, στη διαδρομή των 435 χιλιομέτρων από το Ναύπλιο μέχρι τη Λάρισα.

Το εντυπωσιακό συρόμενο είναι το πρώτο 2663 που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και από τα ελάχιστα στην Ευρώπη με την καμπίνα Giga Space στην ειδική έκδοση εσωτερικής σχεδίασης «Style Line» που περιλαμβάνει full extra εξοπλισμό, καθώς και τα πιο προηγμένα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης της οδήγησης.

Γνωρίστε το μέσα από τις σελίδες του τεύχους Οκτωβρίου που κυκλοφορεί.

 

PreviousNext