Τροχοί & TIR

Transport Show Πρεμιέρες: Αφοί Παπαδάκη

Το περίπτερο της γνωστής εταιρείας ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ είχε τη χαρά να υποδεχτεί εκατοντάδες λεωφορειούχους, τουριστικούς επιχειρηματίες, μετόχους ΚΤΕΛ, υπευθύνους ξενοδοχειακών μονάδων κ.α. με αποτέλεσμα από
Τρίτη 01/11/2016 - 00:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Το περίπτερο της γνωστής εταιρείας ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ είχε τη χαρά να υποδεχτεί εκατοντάδες λεωφορειούχους, τουριστικούς επιχειρηματίες, μετόχους ΚΤΕΛ, υπευθύνους ξενοδοχειακών μονάδων κ.α. με αποτέλεσμα από την έναρξη της έκθεσης μέχρι τη λήξη της να κατακλύζεται από επισκέπτες οι οποίοι ζητούσαν ενημέρωση.

Στο χώρο του περιπτέρου πρόβαλλε ένα Sprinter 519 Bluetec Euro 6 Extra Long, σε άριστη αμαξοποίηση Παπαδάκη με 22+1+1 θέσεις στα 7.911 χιλιοστά μήκους και μεταξόνιο 4.325 χιλ. Εντυπωσιακή υπήρξε και η παρουσία του υπερσύγχρονου Lions Coach 53 θέσεων, τελευταίας γενιάς με κινητήρα Euro 6 D26 440 HP και 6άρι σασμάν βελτιωμένης λειτουργίας τύπου EcoShift. Να σημειώσουμε επίσης ότι η εταιρεία «Παπαδάκης» γιορτάζοντας τα 40 χρόνια λειτουργίας της στο χώρο του Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, προσέφερε στους επισκέπτες της έκθεσης Transport Show 2016 εκπτωτικό πακέτο 40 ευρώ για εργασίες στο συνεργείο της εταιρείας στην Ελευσίνα.

Αναλυτική παρουσίαση στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος #343

PreviousNext