Νέα Ford Transit Courier & Transit Connect

Τα δύο νέα Transit θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία την άνοιξη του 2018, με τις παραδόσεις να τοποθετούνται στα μέσα της χρονιάς.

Με το γκάζι της ανανέωσης η Ford

Η Ford Ευρώπης, μερικές εβδομάδες μετά τα αποκαλυπτήρια του αναβαθμισμένου Transit Custom, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα στοιχεία για τα Transit Courier και Transit Connect.

Τα νέα ελαφρά επαγγελματικά εντάσσονται στην ολική ανανέωση της γκάμας LCV του κατασκευαστή, με το φιλόδοξο πλάνο να αναφέρει ότι, τους επόμενους 18 μήνες θα έχουν αντικατασταθεί όλα τα επαγγελματικά μοντέλα Ford με νέες εκδόσεις. Τα δύο μικρότερα μέλη της οικογένειας των Transit έχουν σημαντική συνεισφορά στην αλματώδη άνοδο των ταξινομήσεων ελαφρών επαγγελματικών της Ford στην Ευρώπη, όπου και παραμένει στην πρώτη θέση με 276.000 μονάδες μέχρι τον Οκτώβριο του 2017, ή συν 8% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016.

Οι κυριότερες επεμβάσεις αφορούν στον σχεδιασμό, την πιο αποδοτική γραμμή μετάδοσης κίνησης και ηλεκτρονικά συστήματα ενεργητικής ασφάλειας τελευταίας γενιάς.

Τα δύο νέα Transit θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία την άνοιξη του 2018, με τις παραδόσεις να τοποθετούνται στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Περισσότερα στο τεύχος Ιανουαρίου που κυκλοφορεί.

Στο ίδιο τεύχος: