Τροχοί & TIR

Νέος Διευθύνων Σύμβουλος για τη Schmitz Cargobull

Η θυγατρική Ρουμανίας της Schmitz Cargobull AG διόρισε ως διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Roland W. Schacht. Ο έμπειρος μάνατζερ του κλάδου οχημάτων θα είναι υπεύθυνος για τις εταιρικές δραστηριότητες κ
Πέμπτη 29/03/2018 - 17:42
Κοινοποίηση στα Social Media

Η θυγατρική Ρουμανίας της Schmitz Cargobull AG διόρισε ως διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Roland W. Schacht. Ο έμπειρος μάνατζερ του κλάδου οχημάτων θα είναι υπεύθυνος για τις εταιρικές δραστηριότητες και τη διανομή προϊόντων της Schmitz Cargobull στη Ρουμανία, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μολδαβία.

«Ο κ. Roland W. Schacht είναι έμπειρος ειδικός του κλάδου μεταφορών και οχημάτων. Με τις ευρείες γνώσεις του στη διανομή προϊόντων και το μάνατζμεντ, θα ενδυναμώσει την ομάδα μας», ανέφερε ο κ. Boris Billich, διευθυντής διανομής της Schmitz Cargobull AG. «Είμαστε πολύ ευτυχείς που τον εντάξαμε στο δυναμικό της Schmitz Cargobull και χαιρόμαστε για τη συνεργασία μαζί του, ώστε να αναπτύξουμε περαιτέρω τις δραστηριότητές μας στη Ρουμανία και την ευρύτερη περιοχή», συμπλήρωσε ο κος Billich.

Ο κ. Roland W. Schacht ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στους τομείς μάρκετινγκ και μάνατζμεντ. Με εμπειρία άνω των 25 ετών στην αυτοκινητοβιομηχανία, έχει ήδη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις σε πολλές επιτυχημένες πολυεθνικές επιχειρήσεις. Πριν την προσχώρησή του στη Schmitz Cargobull ως διευθύνων σύμβουλος Ρουμανίας, Ελλάδας, Κύπρου και Μολδαβίας, κατείχε διευθυντική θέση στην MAN Truck & Bus Ανατολικής Ευρώπης / GUS.

H Schmitz Cargobull είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Ευρώπη ρυμουλκουμένων, ημιρυμουλκουμένων και οχημάτων για φορτία ρυθμιζομένης θερμοκρασίας, γενικά φορτία και χύμα φορτία. Στη Ρουμανία είναι ηγέτης της αγοράς στον τομέα των ημιρυμουλκουμένων με μερίδιο άνω του 50%. «Είμαι πεπεισμένος ότι η επιτυχία της Schmitz Cargobull στη Ρουμανία εξαρτάται πρωτίστως από την ικανοποίηση των πελατών μας, την απόδοση της ομάδας μας και τις συνεργασίες που θα γίνουν. Ο στόχος μου είναι να συνεχίσω μαζί με την ομάδα μας την ιστορία επιτυχίας της Schmitz Cargobull», τόνισε ο κ. Roland W. Schacht.

PreviousNext