Τα γλυκά Ford της Πήγασος ΑΕ

Έχοντας εδραιώσει σημαντικά brands, όπως η Haribo και η Panini, η εταιρεία επενδύει σταθερά στη διαρκή ανάπτυξη της γκάμας των προϊόντων που προσφέρει, πάντα έχοντας ως γνώ- μονα τις ανάγκες των καταναλωτών και του εμπορίου.

Είκοσι καινούργια Ford Transit Van περιλαμβάνονται στο στόλο της Πήγασος ΑΕ για να αναλάβουν την καθημερινή διανομή και πώληση των προϊόντων της εταιρείας σε εκατοντάδες σημεία στο λεκανοπέδιο της Αττικής και συνεισφέρουν αποτελεσματικά στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι υπεύθυνοι της Πήγασος έχουν επιτύχει τη βέλτιστη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης των βαν. Μια ειδική διαμόρφωση περιλαμβάνει ένα σύστημα διαφορετικών ραφιών κατάλληλο να φιλοξενεί τα προϊόντα ανάλογα με τη συσκευασία, τον όγκο τους, αλλά και τη διαχείρισή τους κατά τις παραδόσεις με πρόσβαση είτε από την πλαϊνή συρόμενη πόρτα, είτε την πίσω.

Ταυτόχρονα, βέβαια, τα ράφια αυτά, εξασφαλίζουν την ασφαλή διακίνηση των προϊόντων, χωρίς τον κίνδυνο μετατόπισης και της φθοράς των συσκευασιών, ενώ διευκολύνεται και η εργασία του οδηγού που γνωρίζει τη θέση του κάθε κωδικού.

Κριτήρια Επιλογής

Για το έργο των επαγγελματικών της Ford, ενδιαφέρον έχει η άποψη του ειδικού που στην περίπτωση της Πήγασος ΑΕ, δεν είναι άλλος από τον κ. Χάρη Ακζώτη, Commercial Manager της εταιρείας. Διαβάστε στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που μας δίνει σχετικά με τα κριτήρια επιλογής της αγοράς, τις προδιαγραφές των διανομών αλλά και την απόδοση των Ford Transit Van στην πράξη.

Στο ίδιο τεύχος: