Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα τη νέα Mercedes-Benz X-Class

Ξεκινώντας από την Αθήνα, ανεβαίνουμε στις χιονισμένες πλαγιές του Κισσάβου, το φορτώνουμε με άχυρα και το οδηγούμε συνολικά για 1.424 χιλιόμετρα.

Το πολυεργαλείο στα χωράφια

Θέλετε ένα όχημα για την κυριακάτικη απόδραση με την οικογένειά σας και παράλληλα για την καθημερινή χρήση στο χωράφι, μια λιμουζίνα άνετη για πέντε επιβάτες και ταυτόχρονα με καρότσα αυξημένων διαστάσεων, ένα όχημα με γρήγορες επιδόσεις στην άσφαλτο και ασταμάτητο εκτός δρόμου; Τότε σίγουρα ψάχνετε την X-Class, το πρώτο premium pick up της Mercedes-Benz. Το εγχείρημα της γερμανικής εταιρείας ήταν δύσκολο, το να λανσάρει ένα νέο μοντέλο σε μια κατηγορία με ισχυρούς ανταγωνιστές, αναζητώντας το δικό του-αυξημένο μερίδιο, με το τελικό αποτέλεσμα να ξεπερνάει κάθε προσδοκία ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και επιθυμία του ιδιοκτήτη του.

Δοκιμάζουμε την έκδοση Progressive, κατάλληλη για όσους επιθυμούν ένα καθημερινό όχημα για επαγγελματική χρήση, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα ποιότητα και στυλ για τις αποδράσεις του ελεύθερου χρόνου τους. Ξεκινώντας από την Αθήνα, ανεβαίνουμε στις χιονισμένες πλαγιές του Κισσάβου, το φορτώνουμε με άχυρα και το οδηγούμε συνολικά για 1.424 χιλιόμετρα.

Ποιοι λόγοι θα μας οδηγήσουν στο να αγοράσουμε την X-Class; Θα βάλουμε αυτό το αυτοκίνητο στο χωράφι; Πόσο πραγματικά κοστίζει; Είναι οικονομικό στις μετακινήσεις του; Έχει ενισχυμένη καρότσα; Ήταν μερικές από τις βασικές ερωτήσεις που μας έθεσαν αγρότες του θεσσαλικού κάμπου στους οποίους απαντούμε στο τεύχος Απριλίου που κυκλοφορεί από την εμπειρία μας μετά την εβδομαδιαία συμβίωση με την X-Class.

Δοκιμάζουμε την έκδοση Progressive, κατάλληλη για όσους επιθυμούν ένα καθημερινό όχημα για επαγγελματική χρήση, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα ποιότητα και στυλ για τις αποδράσεις του ελεύθερου χρόνου τους.

Στο ίδιο τεύχος: