Τροχοί & TIR

Νέοι θερμαντήρες νερού Eberspaecher

Η Eberspaecher παρουσιάζει τους θερμαντήρες νερού, Hydronic, 3ης γενιάς, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρεία είναι πιο αποδοτικοί σε λειτουργία. Η σειρά περιλαμβάνει το μοντέλο Hydronic S3 Economy που
Τετάρτη 26/09/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Eberspaecher παρουσιάζει τους θερμαντήρες νερού, Hydronic, 3ης γενιάς, οι οποίοι σύμφωνα με την εταιρεία είναι πιο αποδοτικοί σε λειτουργία.

Η σειρά περιλαμβάνει το μοντέλο Hydronic S3 Economy που έχει απόδοση από 1,3 έως και τα 5 kW, αλλά και το Hydronic S3 Commercial που διαθέτει την κορυφαία έκδοση των 5,6 kW.

Οι θερμαντήρες της Eberspaecher έχουν στιβαρή σχεδίαση και κινητήρα χωρίς ψήκτρες. Το Hydronic S3 Commercial των 5,6 kW είναι ένα ολοκαίνουργιο προϊόν και ξεχωρίζει για την αυτόματη ρύθμισή του σε υψόμετρα μέχρι και τα 3.000 μέτρα. Η έκδοση Hydronic S3 Economy «CAN/switching plus» αντικαθιστά την παλαιότερη «CAN/LIN».

Οι νέοι θερμαντήρες είναι συμβατοί με τα νέα στοιχεία λειτουργίας CAN bus. Η νέα έκδοση του EasyStart Web θέτει σε λειτουργία το θερμαντήρα ακόμα πιο γρήγορα από ότι πριν και παράλληλα διαθέτει μια ενσωματωμένη λειτουργία προκειμένου να χρησιμοποιεί την υπολειπόμενη θερμότητα από τον κινητήρα, εξοικονομώντας ενέργεια και βοηθώντας στην προστασία του περιβάλλοντος. Το EasyStart Web εγκαθίσταται εύκολα χάρη στην ενσωματωμένη κεραία και την προεγκατεστημένη κάρτα SIM στη μονάδα λήψης. Ο χρήστης μπορεί να ελέγξει το θερμαντήρα μέσω κάθε «έξυπνης» συσκευής. Η διαγνωστική συσκευή EasyScan επιτρέπει στα συνεργεία να προβούν σε ολοκληρωμένη ανάλυση της τρέχουσας κατάστασης λειτουργίας του συστήματος θέρμανσης.

PreviousNext