Τροχοί & TIR

Nissan Navara N Guard: Σύντομα στην Ελλάδα

Η Nissan παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση του Navara, με την ονομασία Ν-Guard, η οποία αναδεικνύει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, με σύγχρονη και αναβαθμισμένη σχεδίαση καθώς και με πιο πλούσιο εξ
Σάββατο 27/10/2018 - 14:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η Nissan παρουσίασε μια νέα ειδική έκδοση του Navara, με την ονομασία Ν-Guard, η οποία αναδεικνύει τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του, με σύγχρονη και αναβαθμισμένη σχεδίαση καθώς και με πιο πλούσιο εξοπλισμό.

Η έκδοση Ν-Guard διατίθεται αποκλειστικά ως διπλοκάμπινη και έχει να επιδείξει μια σειρά από αισθητικές αλλαγές. Η μπροστινή γρίλια, οι προβολείς ομίχλης, τα καλύμματα των καθρεπτών, οι λαβές στις πόρτες και ο πίσω προφυλακτήρας είναι βαμμένα με σκούρο χρώμα. Επιπλέον, τα πλαϊνά σκαλοπάτια, οι ράγες οροφής καθώς και οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών έχουν αντίστοιχους χρωματισμούς.

Η συγκεκριμένη ειδική έκδοση διαθέτει προβολείς με σκούρο εσωτερικό περίβλημα και μια ηλεκτρική φιμέ ηλιοροφή στον στάνταρ εξοπλισμό. Ο πελάτης έχει να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις χρωματικές επιλογές, ανάμεσα σε Dark Grey, Metallic Black και Storm White. Ακόμη, στη βάση των θυρών είναι κολλημένα αυτοκόλλητα τα οποία εκτείνονται έως τον χώρο φόρτωσης.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις έχουν γίνει και στο εσωτερικό με τα ανασχεδιασμένα δερμάτινα καθίσματα, με ένα νέο σκούρο γκρι και κίτρινο σχεδιασμό που συμπληρώνεται από κίτρινη διπλή ραφή.

Στο στάνταρ εξοπλισμό συγκαταλέγονται οι αισθητήρες στάθμευσης (εμπρός και πίσω) καθώς επίσης, το σύστημα πλύσης των προβολέων, το σύστημα Hill Start Assist που βοηθάει στην εκκίνηση στις ανηφόρες, το Hill Descent Control για τις κατηφόρες, το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, καθώς και το σύστημα πανοραμικής θέασης. Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται κλείδωμα του εμπρός διαφορικού, το οποίο λειτουργεί παράλληλα με το κλείδωμα του πίσω διαφορικού, παρέχοντας βελτιωμένη πρόσφυση. Το N-Guard είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα των 190 ίππων, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο επτά σχέσεων και θα συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.

PreviousNext