Τροχοί & TIR

Το RoadStars σας περιμένει στην έκθεση TRANSPORT SHOW

Η ναυαρχίδα της Mercedes-Benz Trucks, το νέο Actros, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο περίπτερο της Mercedes-Benz στην TRANSPORT SHOW. To RoadStars σε περιμένει εκεί να μοιραστείς την εμπειρία σο
Δευτέρα 01/10/2018 - 20:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Η ναυαρχίδα της Mercedes-Benz Trucks, το νέο Actros, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο περίπτερο της Mercedes-Benz στην TRANSPORT SHOW. To RoadStars σε περιμένει εκεί να μοιραστείς την εμπειρία σου.

Πρόκειται για ένα τεχνολογικό επίτευγμα επικεντρωμένο στη μεγιστοποίηση της ασφάλειας και στην αύξηση της αποδοτικότητας για τον ιδιοκτήτη του. Το νέο Actros εισάγει επίσης μια καινούρια αντίληψη οδήγησης με ψηφιακά μέσα, καινοτόμο εξοπλισμό καμπίνας, αναβαθμίζοντας και διευκολύνοντας το έργο του οδηγού.

Η παρουσίαση του νέου Actros στην έκθεση TRANSPORT SHOW θα είναι μια πραγματική γιορτή για τους αυτοκινητιστές και φίλους της μάρκας.

Για προσκλήσεις της έκθεσης, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Το RoadStars, η κοινότητα που ενώνει τους λάτρεις του φορτηγού, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή την γιορτή. Σας περιμένουμε στο περίπτερό μας για να δείτε το νέο Actros από κοντά.

To νέο Actros δεν είναι απλώς ένα "υπερθέαμα" – είναι το πιο ασφαλές, πιο αποδοτικό και πιο συνδεδεμένο φορτηγό όλων των εποχών.

Ελάτε να μπείτε στην καμπίνα του οδηγού και να γνωρίσετε τις μοναδικές του καινοτομίες, να φωτογραφηθείτε με το νέο Actros και να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία της «πρώτης ματιάς»!

Γίνετε κι εσείς πρωταγωνιστές στην πλατφόρμα roadstars.mercedes-benz-trucks.com δίπλα στο νέο Actros.

Στο ίδιο τεύχος #366

PreviousNext