Τροχοί & TIR

Schmitz με τρία επιπλέον πλευρικά φλας

Όλα τα επικαθήμενα, οι κουρτίνες και τα ανατρεπόμενα μοντέλα της Schmitz Cargobull, θα διαθέτουν εφεξής στο βασικό τους εξοπλισμό τρία επιπλέον φλας στην κάθε πλευρά του οχήματος, ένα στοιχείο που α
Κυριακή 07/10/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Όλα τα επικαθήμενα, οι κουρτίνες και τα ανατρεπόμενα μοντέλα της Schmitz Cargobull, θα διαθέτουν εφεξής στο βασικό τους εξοπλισμό τρία επιπλέον φλας στην κάθε πλευρά του οχήματος, ένα στοιχείο που αναβαθμίζει την ασφάλεια αποτρέποντας τα ατυχήματα κατά τη διάρκεια που ο οδηγός επιχειρεί μανούβρες.

Έτσι, τα φώτα όγκου/σήμανσης, τώρα θα αναβοσβήνουν μαζί με τα πίσω φλας. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη που βελτιώνει την ασφάλεια, όταν ο συρμός επιχειρεί στροφή σε κάθετο δρόμο στη διάρκεια της νύχτας και για ένα μικρό χρονικό διάστημα τα επερχόμενα αυτοκίνητα έχουν απέναντί τους την πλευρά της νταλίκας. Εκεί τώρα τα φώτα θα «φλασάρουν».

Η παραπάνω τεχνική εξέλιξη βασίζεται σε μια αλλαγή στον κανονισμό ECE R48. Στην παράγραφο 6.5.3.1, η Οικονομική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη (UNECE), αναφέρει ότι τουλάχιστον τρία επιπλέον πλευρικά φλας θα πρέπει να συνδέονται με τα έως τώρα στάνταρ φλας του οχήματος.

PreviousNext