Συνέδριο στο Καλοχώρι της Massey Ferguson

Σάβ, 06/10/2018 - 09:00

To 1ο συνέδριο του Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων Massey Ferguson της Β. Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο Καλοχώρι της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη ημέρα, 9 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε Open Day Massey Ferguson για τους πελάτες και φίλους της εταιρείας.

O Πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Ιωάννης Δ. Σαρακάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, καλωσόρισε το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων Massey Ferguson της Β. Ελλάδος και τόνισε τη σπουδαιότητα του ομαδικού πνεύματος συνεργασίας, δίνοντας προτεραιότητα στο όραμα και τις αξίες που διακατέχουν τη λειτουργία του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Στη συνέχεια της ομιλίας του δήλωσε ότι «για τον Όμιλο, ο κλάδος των γεωργικών μηχανημάτων είναι γνώριμος, καθώς μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90 είμαστε εισαγωγείς-διανομείς της Massey Ferguson στην Ελλάδα. Πραγματοποιώντας σήμερα μία νέα αρχή, στόχος μας είναι να τοποθετήσουμε τη Massey Ferguson στην κορυφή του κλάδου των γεωργικών μηχανημάτων έχοντας ως όπλο γι΄ αυτή την προσπάθεια την κορυφαία ποιότητα και τεχνολογία της μάρκας, αλλά και τη δική μας εμπειρία στο χώρο. Η εμπλοκή μας δεν έχει ως στόχο μόνο τις πωλήσεις αλλά και την προσφορά υπηρεσιών προς τον Έλληνα γεωργό που θα προσθέσουν αξία και θα βελτιστοποιήσουν την απόδοση των γεωργικών καλλιεργειών του».

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του Δικτύου των Επισήμων Εμπόρων, ο κ. Σαρακάκης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την εμπορική πολιτική της Massey Ferguson στην Ελλάδα από τον Διευθυντή του κλάδου Επαγγελματικών Οχημάτων, Φίλιππο Μενάγια, αλλά και το Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του Ομίλου, Ιωάννη Παπαβασιλείου.

Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του Open Day, οι πελάτες και οι φίλοι της Massey Ferguson που επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Καλοχώρι, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα υπερσύγχρονα γεωργικά μηχανήματα της εταιρείας, να ενημερωθούν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τις τιμές και το διαθέσιμο εξοπλισμό για διαφορετικές καλλιέργειες, από τους πωλητές της εταιρείας.