Τροχοί & TIR

Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. - Mitsubishi L200

Από την πλευρά της Mitsubishi Motors παρουσιάστηκε στην Transport Show 2018 η 5η γενιά L200, ένα μοντέλο που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck. Το νέο L200 κατασκευάζετ
Πέμπτη 29/11/2018 - 09:00
Κοινοποίηση στα Social Media

Από την πλευρά της Mitsubishi Motors παρουσιάστηκε στην Transport Show 2018 η 5η γενιά L200, ένα μοντέλο που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φιλοσοφία Sport Utility Truck.

Το νέο L200 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Mitsubishi Motors Thailand στο Laem Chabang με στόχο πωλήσεων 200.000 μονάδες/ετησίως. Το L200 5ης γενιάς χρησιμοποιεί τετρακίνηση Super Select 4WD II, ένα σύστημα που χάρισε στην εταιρεία 12 νίκες στον σκληρότερο αγώνα του κόσμου το Rally Dakar.

Αναλυτικότερα, το περίπτερο των Αδελφών Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε πλαισίωναν δυο Mitsubishi L200, η έκδοση Instyle Plus και η Intense Plus. Η Instyle Plus (διπλοκάμπινο) είναι ιδανική για τους οικογενειάρχες που επιθυμούν ένα πολιτισμένο εντός δρόμου εργαλείο το οποίο μετατρέπεται σε θηρίο εκτός δρόμου με εξαιρετικές δυνατότητες. Η έκδοση Intense Plus (μιάμιση καμπίνα) προσφέρει την ίδια άνεση στο δρόμο και επιπλέον αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες με μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης. Αμφότερα διαθέτουν τον 2.4 λίτρων κινητήρα με απόδοση 180 ίππους και 350 Nm ροπή. Συνδυάζεται με χειροκίνητο εξάρι κιβώτιο ή αυτόματο πέντε σχέσεων.

Το L200 προσφέρει αυξημένη ενεργητική ασφάλεια με 7% υψηλότερη στρεπτική ακαμψία πλαισίου, βελτιστοποιημένη ρύθμιση της ανάρτησης και εξοπλίζεται με συστήματα ασφαλείας όπως το Lane Departure Warning (Σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας), το Trailer Stability Assist (Σύστημα υποβοήθησης σταθερότητας τρέιλερ) και το Hill Start Assist (Σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα). Στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνονται κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα λειτουργίας χωρίς κλειδί με διακόπτη stop/start κινητήρα, Cruise control με ρυθμιζόμενο περιοριστή ταχύτητας, διζωνικό αυτόματο σύστημα κλιματισμού A/C, χειριστήρια αλλαγών στο τιμόνι (για το αυτόματο κιβώτιο), κολόνα τιμονιού με ρυθμιζόμενη απόσταση και κλίση, σύστημα ραδιοφώνου Digital Audio Broadcasting και θύρα usb.

Στο ίδιο τεύχος #367

PreviousNext